Hjem > H > Hvordan Slette Virus På Messenger?

Hvordan slette virus på Messenger?

Det kan være virus og du bør slette meldingen umiddelbart.

  1. Logg deg på facebook, gå til din profil, klikk den lille pilen øverst på høyre side og velg "Innstillinger"
  2. Velg så "Sikkerhet og innlogging" i venstre kolonne.
  3. Gå gjennom oversikten "Hvor du er innlogget".
  4. Neste skritt vil bli å "Konfigurere ekstra sikkerhet".

Les mer

Hvordan få opp meldinger på Messenger?

For å få opp meldinger fra folk du ikke kjenner, trykk inn på «Meldinger» og deretter «Meldingsforespørsler». For å åpne den «hemmelige» mappen trykker du på meldinger og deretter «Mer». Trykk på «Filtrerte» så vil du kunne lese de ukjente meldingene. Hvorfor forsvinner meldinger på Messenger? Hvis du sender noen en melding og vedkommende ikke leser den innen 14 dager, forsvinner meldingen automatisk fra samtalen. Trykk på den hemmelige samtalen i Chatter. Trykk på personens navn eller navnet på gruppechatten øverst i chatten. Trykk på Flyktige meldinger.

Hva gjør man med virus på Messenger?

Hvis du tror du har fått et virus, må du gå inn og endre passord umiddelbart. Og sette på totrinns verifiseringen på din profil. Nå er det viktig at vi deler denne viktige beskjeden videre for å advare alle! Følgelig, hvem kan sende meg melding på messenger? Du kan sende meldinger til alle på Facebook. Meldinger du sender til personer du ikke er venner med, kan havne i meldingsforespørsel-mappen deres. Personer som kan ha blokkert deg på Facebook-chat eller Messenger, mottar heller ikke meldingene dine.

Dessuten, kan man slette en messenger beskjed?

Gå til Chatter og åpne en Messenger-samtale. Trykk og hold på meldingen du vil fjerne for deg selv. Trykk på Fjern. Trykk på Fjern for deg. Hvordan angre Messenger? Hvordan fjerner jeg eller angrer sendingen på en melding jeg har sendt i Messenger?

  1. Gå til Chatter, og åpne en Messenger-samtale.
  2. Trykk og hold på meldingen du vil oppheve sendingen av, og velg Opphev sending.
  3. Trykk på Opphev sending for deg eller Opphev sending for alle.
  4. Trykk på OPPHEV SENDING.

Hva er spam på Messenger?

Spam innebærer å sende uønsket innhold eller uønskede forespørsler til folk. Dette inkluderer å sende fellesmeldinger, overdreven publisering av lenker eller bilder på folks tidslinjer samt å sende venneforespørsler til folk du ikke kjenner personlig. Hva er en Meldingsforespørsel? Hvis noen som du ikke har kontakt med på Facebook sender deg en melding, får du en meldingsforespørsel. Når du svarer på en meldingsforespørsel blir du koblet til personen som sendte forespørselen, og du kan dermed se alle medier de har sendt til deg.

Deretter, hvordan finne skjulte meldinger på messenger?

Åpne Messenger og trykk på «Innstillinger», deretter på «Personer» --> «Meldingsforespørsler» --> «Se filtrerte forespørsler». Nå ser du alle meldingene Facebook antok at du ikke ville ha noen interesse av å bli plaget med.

By Alla

Hvordan fjerne profilbildet? :: Hvordan se om folk er aktive på Messenger?
Nyttige lenker