Hjem > H > Hvordan Lage Instagram Konto Nr 2?

Hvordan lage Instagram konto nr 2?

Gå til profilen din, og klikk på tannhjulet (på iPhone), eller menyikonet oppe i høyre hjørne (på Android-telefon). Klikk deg videre til Options/settings. Finn menyvalget «Legg til brukerkonto» helt nederst. Velg om du vil lage en ny Instagram konto med brukernavn og passord eller logge inn på en du allerede har.

Les mer

Hva betyr Bytt til profesjonell konto på Instagram?

I innstillingene finner du Konto og trykker på Bytt til profesjonell konto. Velg kategorien som best beskriver bedriften din, og velg Bedrift. Da er alt klart – du har en bedriftskonto på Instagram. Derav, hva er profesjonell instagram konto? Man kan ha profesjonell konto selv om man er en «person» – så for å få mest mulig ut av kontoen anbefaler vi å sette opp eller bytte til profesjonell konto. Med profesjonell konto får man mer innsikt, og i tillegg tilgang til annonsering og andre tekniske fordeler.

I forhold til dette, hvordan sletter jeg en gmail adresse?

Velg "Administrer Google-kontoen din" på kontosiden din. Velg fanen "Data & personalisering" som ligger i venstre sidefelt. Se etter en seksjon med tittelen "Slett en tjeneste eller kontoen din." Velg "Slette en tjeneste". Tilsvarende, kan flere administrere en instagram konto? Svaret er dugelig enkelt:det er ikke noe eget sted i bedriftsprofilen din på Instagram der du legger til flere administratorer, men det er ingen sak at flere personer administrerer en og samme profil. Det eneste du må gjøre for å gi flere tilgang, er å gi de brukernavn og passord til profilen de skal administrere.

Hvorfor kommer jeg meg ikke inn på Instagram?

Fra Instagram-appen på Android:

Trykk på Få hjelp til å logge inn under Logg inn på innloggingsskjermen. Skriv inn brukernavn, e-postadresse eller telefonnummer, eller trykk på Logg inn med Facebook. Trykk på Neste, og følg instruksjonene på skjermen.
Dessuten, hvordan logge ut av instagram på alle enheter? Trykk på de tre parallelle horisontale linjene øverst til høyre på skjermen. Trykk på "Innstillinger" nederst på skjermen på popup-menyen. Trykk på "Logg ut" nederst på neste skjermbilde.

Tilsvarende, hvordan logge ut av instagram på andre enheter?

Her er hva du må gjøre:

  1. Kjør appen på Android-enheten din.
  2. Trykk på personikonet i bunnmenyen for å gå til profilen din.
  3. Fortsett til menyikonet øverst til høyre på skjermen.
  4. Plukke ut Settings fra listen over alternativer.
  5. Gå til Security og deretter til Password.
  6. Skriv inn ditt nåværende passord og ditt nye passord.
Folk spør også hvordan slette bilder av seg selv på google? Hvis du vil ha fjernet et bilde fra Googles søkeresultater, må du vanligvis ta kontakt med nettstedeieren, det vil si personen som eier nettstedet som bildet er på. Viktig: De fleste bilder som vises i Googles søkeresultater, kommer fra nettsteder som ikke eies av Google, så vi kan ikke fjerne disse bildene fra nettet.

Og et annet spørsmål, hvordan slette historikk på iphone?

Slette logg, bufferen og informasjonskapsler

For å fjerne loggen og informasjonskapsler går du til Innstillinger > Safari, og deretter trykker du på Tøm logg og nettsteddata.

By Kacie

Hvordan fjerne hendelser på Kalender? :: Hva er profesjonell konto på Instagram?
Nyttige lenker