Hjem > H > Hvordan Endre Sted På Apple Watch?

Hvordan endre sted på Apple Watch?

Slik tilpasser du urskiven på Apple Watch

Trykk på Digital Crown for å gå til urskiven. Trykk og hold på skjermen. Sveip mot venstre eller høyre for å velge en urskive, og trykk på Rediger.

Les mer

Hvordan starte en Apple Watch?

Slå på, sammenkoble og klargjør Apple Watch

  1. Ta på deg Apple Watch.
  2. Slå på Apple Watch ved å holde inne sideknappen til du ser Apple-logoen.
  3. Hold iPhonen i nærheten av Apple Watch, vent til Apple Watch-sammenkoblingsskjermen vises på iPhonen, og trykk deretter på Fortsett.
  4. Trykk på Konfigurer for meg selv.
Angående dette, hvordan skru på i watch? Slå på: Hvis Apple Watch er slått av, holder du sideknappen inne til Apple-logoen vises (det er mulig du ser en svart skjerm en kort periode først). Urskiven vises når Apple Watch er på.

Også, hvordan åpne innstillinger på apple watch?

Du kan også åpne Innstillinger-appen på Apple Watch, trykke på Dock og trykke på Nylige. Man kan også spørre kan ikke åpne kontrollsenter på apple watch? Åpne eller lukk Kontrollsenter

  • Åpne Kontrollsenter: Sveip opp fra urskiven. Fra andre skjermer, trykker og holder du nederst på skjermen, og sveiper opp. Merk: Du kan ikke åpne Kontrollsenter fra Hjem-skjermen på Apple Watch.
  • Lukk Kontrollsenter: Sveip ned fra øverst på skjermen, eller trykk på Digital Crown.

Hvordan fungerer i watch?

Apple Watch er avhengig av at du har en iPhone, og klokken fungerer dermed som en slags «forlengelse» av den. Men siden alle varslinger blir registrert med et lite prikk på håndleddet, så slipper du å ta opp telefonen for å sjekke om det er noe nytt. Det gjelder til eksempel anrop, melding, mail og kalenderoppføringer. Hvordan få svart skjerm på Apple Watch? Apple Watch har en svart skjerm

Det første vi må gjøre er å trykke på sideknappen og vente på å se om Apple Watch slås på. Ellers kan vi starte den på nytt ved å trykke på sideknappen og menyhjulet i 10 sekunder. Hvis denne metoden ikke fungerer, enheten har et helt tappet batteri.

Hvordan få av kode på Apple Watch?

Slå av koden.

Du kan også åpne Apple Watch-appen på iPhone, trykke på Min klokke, trykke på Kode og deretter trykke på Slå av kode. Merk: Hvis du deaktiverer koden, kan du ikke bruke Apple Pay på Apple Watch.
Hvordan låse opp iPhone med maske? For å aktivere den nye opplåsingsfunksjonen, går du til Innstillinger > FaceID og kode på iPhone. Her kan du skru på Lås opp med Apple Watch. Når det er gjort, vil smartklokka låse opp mobilen så lenge følgende betingelser er oppfylt: FaceID oppdager en maske.

Hva betyr rød prikk på Apple Watch?

En rød prikk vises øverst på urskiven når du har en ulest varsling. Gjør følgende hvis du vil lese den: Sveip ned på urskiven for å åpne Varslingssenter. Fra andre skjermer, trykker og holder du øverst på skjermen, og sveiper ned.

By Harriette Joline

Hva gjør Google assistant? :: Hva er digital Crown på Apple Watch?
Nyttige lenker