Hjem > H > Hvordan Skru På Støydemping Airpods?

Hvordan skru på støydemping AirPods?

Hvis du kun vil bruke Aktiv støyreduksjon i én AirPod, bruker du iPhone eller iPad og går til Innstillinger > Tilgjengelighet > AirPods og slår på Støyreduksjon med én AirPod. Deretter trykker du på og holder inne trykksensoren for å bytte mellom Aktiv støyreduksjon, Lydfremheving og Av.

Les mer

Hvordan parre AirPods?

Koble AirPods og AirPods Pro til iPhone

  1. Gå til Hjem-skjermen.
  2. Med AirPods i ladeetuiet åpner du ladeetuiet og holder det ved siden av iPhone.
  3. Trykk på Koble til.
  4. Hvis du har AirPods Pro eller AirPods (3.
  5. Hvis du har AirPods Pro, AirPods (2.
  6. Trykk på Ferdig.
Hvordan parre 2 AirPods? Gå til Hjem-skjermen på iPhone, iPad eller iPod touch. Åpne etuiet – med AirPods inni – og hold det ved siden av iPhone, iPad eller iPod touch. En konfigurasjonsanimasjon vises på skjermen. Trykk på Koble til, og trykk på Ferdig.

Deretter, hvordan finne airpodsene sine?

finne

Slik gjør du det:

  1. Åpne Innstillinger-appen på iPhone, iPad eller iPod touch.
  2. Velg navnet ditt, og trykk deretter på Hvor er?.
  3. Trykk på Finn [enheten], og slå deretter på Finn [enheten].
  4. Slå på «Hvor er?-nettverk».
I forhold til dette, hvor er airpodsene mine? Åpne Finn iPhone eller gå til iCloud.com og logg på med din Apple-IDen. Under oversikten trykk på AirPods. Nå vil du se et kart som viser hvor de er. Om du kun leter etter den ene (til eksempel høyre propp) eller de ligger på ulike steder, så kan du velge at kun den ene skal spille av lyd.

Følgelig, hvordan bytte sang med airpods pro?

Du kan utføre følgende kommandoer: Et trykk for å starte/stoppe sangen. To trykk for å bytte sang. Tre trykk for å gå tilbake til forrige sang. Og et annet spørsmål, er airpods pro verdt pengene? Jevnt over er altså AirPods Pro litt bedre enn AirPods standard på omtrent alle punkter. Det er bedre lyd, mye bedre støydemping, bedre passform i øret, bedre batteritid, og de er vanntette.

Hvordan lade AirPods Pro?

Du kan bruke en USB-C-til-Lightning-kabel eller en USB-til-Lightning-kabel. Deretter kobler du den andre enden av kabelen i en USB-port eller -lader. Du kan lade etuiet med eller uten AirPods i det. Det lades raskest når du bruker en USB-lader for iPhone eller iPad, eller hvis du kobler det til Mac. Hvordan koble AirPods til ny enhet? Sørg for at lokket er åpnet. På baksiden av ladeetuiet sitter det en liten knapp. Trykk og hold på denne til lampen mellom øreproppene lyser hvitt og begynner å blinke. Finn øreproppene under Bluetooth på enheten din og koble dem sammen.

Hvordan koble AirPods til annen iPhone?

På iPhone eller iPad

  1. Med AirPods i ørene og koblet til iPhone eller iPad går du til Innstillinger > Bluetooth.
  2. Trykk på Mer info-knappen ved siden av AirPods på listen over enheter.
  3. Trykk på Koble til iPhone [eller iPad].
  4. Trykk på Når sist tilkoblet denne iPhonen [eller iPaden].

By Rosabella Fomby

Hvordan slå på TV? :: Hvordan vise Batteriprosent iPhone XR?
Nyttige lenker