Hjem > H > Hvordan Få Frem Batteri Prosent På Iphone 12?

Hvordan få frem batteri prosent på iPhone 12?

Det er ikke alltid greit å tyde hva batteriindikatoren egentlig viser. Plutselig har du kanskje mye mindre enn du først trodde. Dette løses enkelt ved å vise batteriprosent, ved siden av batteriindikatoren. Gå til Instillinger → Generelt → Bruk og huk av for Batteriprosent.

Les mer

Tilsvarende, hvordan lade iphone 12?

Koble USB-C-kontakten på MagSafe-laderen til en anbefalt USB-C-strømadapter fra Apple på 20 watt (W) eller mer, eller til en kompatibel USB-C-adapter fra en tredjepart. Du kan også koble til en USB-C-port på en Mac eller PC. Så, hvordan ser man batterikapacitet på iphone? På iPhone 6 og nyere legger iOS 11.3 til nye funksjoner som viser batteritilstanden og anbefaler om et batteri trenger å skiftes ut. Du finner dette i Innstillinger > Batteri > Batteritilstand.

Så, hva er kontrollsenter på iphone?

Kontrollsenter på iPhone gir deg direkte tilgang til nyttige kontroller – inkludert Flymodus, Ikke forstyrr, lommelykt, volum, lysstyrke på skjermen – og apper. I forhold til dette, hvordan se batteriprosent på iphone 13? På iPhone 13 og andre iPhone-modeller med Face ID (iPhone X og nyere) vises batteriprosenten i kontrollsenteret. Bare sveip ned fra øverst til høyre på skjermen.

Følgelig, hva er dårlig batteritilstand iphone?

Du tenker kanskje at telefonen din har maksimal batterikapasitet fordi den starter på 100 %, og at dette er den eneste optimale tilstanden man kan vurdere. Faktisk er ikke det helt sant. Apple anser enhver iPhone med batterikapasitet på 80 % eller mer for å være i optimal stand. Kan man lade iPhone 12 med gammel lader? Ladekabel fra USB-C Lyn vil ikke hjelpe deg mye hvis du ikke har hatt en enhet tidligere Apple med plugglader USB-C som du kan bruke til iPhone 12. Du må kjøpe en ny lader og være veldig forsiktig med den må oppfylle standardene Apple og å være MFi.

Hvilken lader trenger iPhone 12?

Apples 20-watts USB-C-strømforsyningsenhet

Merk: For rask lading krever iPhone 12 og nyere modeller en strømforsyningsenhet med minimum 20 watt effekt, for eksempel Apples 20-watts USB-strømforsyningsenhet.
Hvordan lade en iPhone uten lader? Du trenger en iPhone 8 eller nyere. iPhonen har trådløs lading integrert, slik at du kan lade enkelt og intuitivt. iPhonen fungerer med Qi-sertifiserte ladere som finnes som tilbehør og i biler, på kafeer, på hoteller, på flyplasser og i møbler.

Når må iPhone batteri byttes?

Etter 500 ladesykluser skal et iPhone-batteri kunne lades til 80% av den opprinnelige kapasiteten. Med dagens bruk av mobiltelefoner innebærer det at brukeren vil oppleve dårligere batteritid etter ca. 1,5 år, og det er da på tide å bytte batteri.

By Teufert Stellato

Hvordan vise Batteriprosent iPhone XR? :: Hvordan Screen Recorde på Mac?
Nyttige lenker