Hjem > H > Hvordan Slå Av Spør Om Kjøp?

Hvordan slå av Spør om kjøp?

Se gjennom innstillingene for Familiedeling

  1. Gå til Innstillinger.
  2. Trykk på navnet ditt. Deretter trykker du på Familiedeling.
  3. Hvis du er familieorganisatoren, må du sørge for at Deling av kjøp er slått på.

Les mer

Hvordan fjerne foreldrekontroll på iPhone?

Gå til Innstillinger og trykk på Skjermtid. Trykk på Innhold og personvern. Oppgi sikkerhetskoden hvis du blir bedt om det. Under Tillat endringer velger du funksjonene eller innstillingene du vil tillate endringer i, og deretter velger du Tillat eller Ikke tillat. Så, hva er skjermfri tid? Med Skjermtid får du tilgang til oppdaterte rapporter om hvor mye tid du bruker på iPhone, iPad eller iPod touch, og du kan angi grenser for det du vil administrere. Enten for deg selv eller familien din. Med Skjermtid kan du finne ut hvor mye tid du og barna dine bruker på blant annet apper og nettsteder.

Ta dette i betraktning, hvordan lage din egen ringetone på iphone?

iPhone-eiere kan prøve seg på egne ringetoner med Custom Ringtones. Alt du trenger å gjøre er å velge en sang fra ditt musikkbibliotek, og velge hvor den skal starte og stoppe. Ringetonen kan vare i 30 sekunder. Custom Ringtones er en morsom og enkel app, og koster deg ingenting. Tilsvarende, hvordan lage din egen alarm iphone? Velg låta som alarmtone

Neste steg er å gå til Klokke-appen og velge alarm-fanen. Trykk plusstegnet for å lage en ny alarm, eller rediger en du har fra før ved å trykke Rediger. Trykk valget som kalles Lyd.

Man kan også spørre hvordan skru på kjøp i app?

Velg innhold og personvern. Trykk innhold og personvern for å aktivere denne. Deretter velger du kjøp i iTunes og App Store. Her kan du skru på tillat/ikke tillat på app-innstallering, appsletting og kjøp i app. Hvordan stoppe kjøp i App Store? Slik bruker du Skjermtid til å forhindre kjøp i app

  1. Gå til Innstillinger > Skjermtid.
  2. Trykk på Fortsett, og velg «Dette er min [enhet]» eller «Dette er mitt barns [enhet]».
  3. Trykk på Innhold og personvern.
  4. Trykk på Kjøp i iTunes og App Store.
  5. Trykk på Kjøp i app og velg Ikke tillat.

Hvordan gjøre telefonen barnevennlig?

Beskytt barnas mobiltelefon med bruk av skjermlås når den ikke er i bruk. Krev bruk av PIN-kode med mer en fire siffer. De fleste nyere mobiltelefoner har også mulighet til å bruke fingeravtrykk, og noen har også mulighet for ansiktsgjenkjenning. Du kan også spørre hvordan slå av restriksjoner iphone? Slå på iPhone-en og åpne "Innstillinger" -appen. Trykk på "Generelt" og velg deretter alternativet "Begrensninger". Her finner du alternativet "Deaktiver begrensninger". Trykk på den og skriv inn passordet for å slå av begrensninger på iPhone.

Hvordan begrense Skjermtid?

Angi en sikkerhetskode for Skjermtid

  1. Gå til Innstillinger og trykk på Skjermtid.
  2. Rull ned, og velg barnets navn under Familie.
  3. Trykk på Slå på Skjermtid og deretter på Fortsett.
  4. Konfigurer Skjermfri tid, Appgrenser og Innhold og personvern med alle ønskede begrensninger for barnet, eller trykk på Ikke nå.

By Dougal Rinnert

Hvordan styre Skjermtid? :: Hvordan kjøpe spill på PS4?
Nyttige lenker