Hjem > H > Hvordan Skriver Man Elleve?

Hvordan skriver man elleve?

11 (elleve) er det naturlige tallet som kommer etter 10 og kommer før 12. 11 er et oddetall. 11 er også et primtall, det neste primtallet er 13.

Les mer

Hvordan skrive tredje med tall?

Ordenstall kan også skrives med bokstaver: første, andre tredje, fjerde, femte, sjette, sjuende/syvende, åttende osv. Angående dette, hvordan skriver man 17? 17 (sytten) er det naturlige tallet som kommer etter 16 og kommer før 18.

Hvordan forkorte millioner?

Ordene for million og milliard kan forkortes:

  • million → mill.
  • milliard → mrd.
Også, hva betyr sifer? Siffer, vanlig betegnelse for de 10 arabiske talltegnene. Brukes også om hvert enkelt talltegn i et tall – vi sier for eksempel at tallet 546 har tre sifre.

Hvordan skrive ordenstall?

Ordenstall er tall som forteller om plassen i en rekke. Vi kan skrive dem med siffer og punktum eller med bokstaver. Ordenstallene regner vi som adjektiver. Hvordan lese store tall? For at det skal være lettere å lese store tall, er det vanlig å lage et lite mellomrom for hvert tredje siffer. Dette mellomrommet kalles tusenskillet. 4 560 000 leser du lettere enn 4560000.

Man kan også spørre hvor mange nuller er der på en milliard?

På engelsk brukes billion om en milliard, det vil si ett tusen millioner (det vil si 109, altså et 1-tall med 9 nuller bak). Hvor mange nuller er der i en googolplex? Artikkelstart. Googolplex er tallet 10 opphøyd i en googol, altså et ett-tall etterfulgt av en googol nuller. Det kan skrives som 1010100 eller 10googol.

Følgelig, hva heter et tall med 12 nuller?

Billion og trillion internasjonalt

Den amerikanske betydningen av billion, trillion, quadrillion og quintillion er henholdsvis 109, 1012, 1015 og 1018 (altså europeisk milliard, billion, billiard og trillion).

By Albers Purifory

Hvordan skal man skrive tall? :: Hvordan skal tall skrives?
Nyttige lenker