Hjem > H > Hvordan Skrive Barnekonvensjonen Som Kilde?

Hvordan skrive Barnekonvensjonen som kilde?

Hvis en publikasjon er godt kjent under et navn i kortform, kan denne brukes. I litteraturlista: Barnekonvensjonen. (2003).

Les mer

Hva er FN barnekonvensjon?

FNs barnekonvensjon er en internasjonal avtale som gir barn og unge under 18 år et særskilt menneskerettighetsvern. Den gir barna de samme grunnleggende rettigheter, uansett hvem de er og hvor de bor. Hvordan referere til FN? Forfatters etternavn, fornavn, artikkel eller boktittel, bok, blad eller avis som artikkelen er hentet fra, forlag og til slutt årstall: Ousland, Kari M, ”Hvorfor griper ikke FN inn?”, i FN-magasinet, nr. 2, 2008.

Tilsvarende, hvordan kildehenvise konvensjon?

Konvensjonar

  1. KJELDA I TEKSTEN. Format: (Ansvarleg organisasjon, år, artikkelnr) Eksempel:
  2. KJELDA I LITTERATURLISTA. Format: Ansvarleg organisasjon. ( År).
  3. KJELDA I TEKSTEN. Format: (Korttittel på konvensjonen, år, artikkelnr)
  4. KJELDA I LITTERATURLISTA. Format: Korttittel på konvensjonen. (
Du kan også spørre hva er formålet med menneskerettsloven? Menneskerettighetsloven (mrl.) er en lov med formål om å styrke menneskerettighetenes stilling i norsk rett. Lovens fulle navn er "Lov om styrking av menneskerettighetenes stilling i norsk rett" og trådte i kraft 21.05.1999.

Man kan også spørre hva er en konvensjon?

Konvensjon betyr overenskomst eller traktat. Konvensjon betyr også vedtatt eller alminnelig anerkjent retningslinje, regel eller norm. Hvordan jobbe med Barnekonvensjonen i barnehagen? Å arbeide med barnekonvensjonen i barnehager og småskoler er enklere enn en skulle tro. Barna har en intuitiv forståelse av hva barnerettighetene dreier seg om. En naturlig metode for å belyse emnet vil være en blanding av samtaler hvor barna deltar aktivt, dikt, sanger, litteratur, leker og arbeidsoppgaver.

Hvordan feire FN dagen i barnehagen?

Disse aktivitetene kan sette stemningen på FN-dagen

  1. Syng en sang dere mener passer for dagen.
  2. Lære om flagg fra flere land.
  3. Lage flagglenke.
  4. Sanglek om flagg og land.
  5. Lære bokstaven/lyden F og N.
Følgelig, når skal sitater i kursiv? Når du siterer tekster som ikke har forfatter skal du bruke de første ordene i referanselisten (normalt tittelen) og årstallet. Bruk doble hermetegn når du siterer en artikkel eller kapittel. Bruk kursiv når du siterer til bøker, brosjyre, rapporter, tidsskrift eller lignende.

Hvordan henvise til sekundærkilder?

Skal du likevel referere til sekundærkilde, må både sekundærkilden og primærkilden vises til i teksten. Du nevner først primærkilden, med årstall dersom det er kjent, og skriver «henvist i», «referert i » eller lignende, og så sekundærkilden.

By Granville Deporter

Hvordan bestemmes koordinater? :: Hvordan skrive kilder uten forfatter?
Nyttige lenker