Hjem > H > Hvordan Skrives 5 Millioner?

Hvordan skrives 5 millioner?

Når tallet etter desimalkommaet er 1, er det valgfritt om du bruker entall eller flertall: 5,1 million(er). Dette er vedtatt av Språkrådet.

Les mer

Når kan man skrive tall med bokstaver?

Små tall skriver vi som regel med bokstaver. Vi regner tall til og med tolv som små. Innenfor samme setning eller samme avsnitt bør vi være konsekvente og velge enten siffer eller bokstaver. I tekster der tallene er hovedsaken, bør vi vanligvis skrive alle tall med siffer, f. Dessuten, hvordan skrive etter hvert? etter hvert, ikke etterhvert. Ordet 'etterhvert' er et av de ordene folk søker oftest etter i Bokmålsordboka.

Hvordan skrive dato og klokkeslett?

Dato, tidsrom og klokkeslett

  1. Dato. Skriv dato i denne rekkefølgen: dag–måned–år. Merk deg skrivemåtene.
  2. Månedsnavn. Bruk liten forbokstav i månedsnavn. Eksempel:
  3. Klokkeslett. Du kan skrive klokkeslett på flere måter. Eksempler:
  4. Tidsrom. Legg merke til at vi bruker tankestrek, og ikke bindestrek.
Og et annet spørsmål, hvordan skrives 100 tusen? Svar: HUNDRE og TUSEN skriver man stort sett uten ETT foran. I eksemplene under HUNDRE i Kunnskapsforlagets Norsk ordbok, finner vi blant annet «han skylder meg hundre kroner» og «du kan stole hundre prosent på ham».

Hvor mange nuller er der i en googolplex?

Artikkelstart. Googolplex er tallet 10 opphøyd i en googol, altså et ett-tall etterfulgt av en googol nuller. Det kan skrives som 1010100 eller 10googol. Hvor mange millioner er det i en billion? En billion er tusen milliarder, eller en million millioner, tallet 1 000 000 000 000, eventuelt 1012.

Når skal man bruke tankestrek?

Tankestrek er aldri obligatorisk, men et tegn man kan bruke etter behov (ingen ord i ordbøkene er ført opp med tankestrek i skrivemåten). Vi kan bruke tankestrek for å markere innskudd, tillegg og avbrytelser, for å angi forhold mellom ord(grupper) og foran replikker (direkte tale). Er Tall ord? Tallord er en fellesbetegnelse på ord som betegner tallforhold og består i hovedsak av en gruppe determinativer kalt grunntall og en gruppe adjektiver kalt ordenstall. Grunntall angir antall, som en, to, tre og så videre, mens ordenstall angir plass i rekken, som første, annen, tredje og så videre.

Hvordan forkorte kroner?

Tradisjonelt forkortes både norske, danske og svenske kroner som «kr.»; for å skille norske kroner fra danske og svenske brukes tradisjonelt også forkortelsen «nkr.» ISO 4217-koden for valutaen er NOK, en betegnelse som dominerer i internasjonale sammenhenger.

By Thierry

Hvordan lage et bra plott? :: Hvordan skrive milliarder med tall?
Nyttige lenker