Hjem > H > Hva Er Størst Av 3 5 Og 2 3?

Hva er størst av 3 5 og 2 3?

Eksempel: 23 ​​​​ er større enn 35 ​​​​ fordi i 23 ​​​​ mangler det bare 1 i telleren for å få en hel, mens i 35 ​​​​ mangler det 2 i telleren for å få en hel.

Les mer

Man kan også spørre hva er en brøkstrek?

Brøkstrek henviser vanligvis en vannrett strek som settes mellom teller (over streken) og nevner (under streken i brøkregning. Markeringen av brøk skrevet på en linje gjøres med skråstreken: / som betyr det samme. Ta dette i betraktning, hva er 40% i brøk? Eksempel - prosent til brøk

Hvis du har gjort 40 % av leksene, svarer det til 25 av leksene.

Derav, hvordan å forkorte en brøk?

En brøk kan omgjøres til en likeverdig brøk ved å dividere med det samme tallet både i telleren og i nevneren. Dette kalles å forkorte brøken. Både teller og nevner må være delelige på tallet. Det kan være vanskelig å finne ut hvilket tall som kan deles på både teller og nevner. Hva er en blandet brøk? Blanda tall. Blanda tall er summen av et heltall og en ekte brøk. Men for å få en enkel skrivemåte, utelater vi plusstegnet.

Hva er størst av 1 2 og 3 4?

Hvilken av dem er størst? Det er den som har størst teller, altså 22 er større enn34. Tilsvarende, hva er likeverdige brøker? Hvis telleren og nevneren i en brøk har felles faktor og telleren og nevneren divideres med denne, vil svaret være en likeverdig brøk.

Hvilken brøk har samme verdi som 1 3?

Du lager likeverdige brøker ved å gange med heltall større enn 1: 13=13⋅22=1⋅23⋅2=26. 13=13⋅33=1⋅33⋅3=39. 13,26 og39 er likeverdige. Derav, hvordan sette inn brøk i word? Brøker (1/3, 2/5)

  1. Klikk eller trykk hvor du vil sette inn brøken.
  2. Gå til Sett >Symbol >Flere symboler.
  3. Velg Tallformer i rullegardinlisten Delsett. Obs!: Ikke alle skrifter har et delsett for tallformer.
  4. Dobbeltklikk på brøken du vil sette inn.
  5. Velg Lukk.

Hvordan regne ut brøk med deling?

Man deler en brøk med en annen brøk ved at telleren og nevneren i den andre brøken bytter plass, og deretter ganges denne brøken med den første brøken.

By Gerita Igus

Hvordan man utvider en brøk? :: Hva er tusenskilletegn?
Nyttige lenker