Hjem > H > Hvilken Iphone Er Størst?

Hvilken iPhone er størst?

Den største iPhonen du kan kjøpe akkurat nå er iPhone 13 Pro Max; den har en 6.7 tommers OLED-skjerm, den største som noen gang er montert på en iPhone, og den måler 160.8 x 78.1 x 7.4 mm, noe som gjør den til den største iPhone Apple har produsert til dags dato, med hensyn til skjermstørrelse.

Les mer

Og et annet spørsmål, hvor stor er iphone 13?

Målt som et rektangel er skjermen 5,42 tommer (iPhone 13 mini), 6,06 tommer (iPhone 13, iPhone 13 Pro) eller 6,68 tommer (iPhone 13 Pro Max) diagonalt. Den synlige skjermflaten er mindre. Hva er forskjellen mellom iPhone 12 og 12 mini? Mini er litt vennligere mot små hender med en vekt på bare 135 gram, og med ytre mål på 14,7 ganger 7,2 centimeter som huser en 5,4 tommers skjerm. Men det er også den viktige forskjellen, i tillegg til prisen da. Mini kryper så vidt under 9 000 kroner med 64 gigabyte lagring.

Tilsvarende, hvor lang batteritid har iphone 12?

Batteritiden i iPhone 12 oppleves som helt innenfor. De fleste burde få rundt halvannen dags bruk ut av en iPhone 12, mens de mer ekstreme må finne mer strøm på slutten av dagen. Som alltid er lydkvaliteten under samtale relativt prima. Det samme må sies om ringelyden og lyden under avspilling av videoer. Folk spør også hvilken iphone har best kamera? iPhone 13 og 13 Pro har sannsynligvis verdens beste mobilkamera akkurat nå. Hovedobjektivet, som er det samme på alle de nye modellene, slipper inn 47 prosent mer lys enn før. Ultra-vidvinkelobjektivet slipper inn hele 97 prosent mer lys enn i fjor. Det merkes godt når man er ute om natten og tar bilder.

Hva er forskjell på iPhone 13 og iPhone 13 Pro?

Ifølge Apple er «busslommen» 20 prosent mindre. Med andre ord: mer skjerm. Utseendemessig er Pro-modellen like stor som iPhone 13, mens Pro Max er litt større igjen. Det er rustfritt stål på rammen rundt Pro-modellene, noe som gjør de mer solide enn de rimeligere modellene med aluminiumsramme. Hvorfor kjøpe iPhone 13? Hvis du vil ha absolutt alt Apple har å tilby for i år, er det iPhone 13 Pro som gjelder. Du får vesentlig forbedret kamera, mye bedre skjerm og bedre byggekvalitet. En og annen egen funksjon for Pro-modellene finner du også, så som RAW-støtte i kameraet.

Tilsvarende, hva er bedre med iphone 13?

For mange er iPhone 13 et bedre valg enn 13 Pro, men da bør man vite hva man går glipp av. Lynrask mobil med forbedrede kameraer og lyssterk OLED-skjerm. Doblet lagringskapasitet på innstegsmodellen, og værtettet og solid bygget. Lader er ekstrautstyr. Hvilken iPhone er best 2021? #1) iPhone 12 Pro Max

Hvis du ønsker det beste av det beste når det gjelder ytelse, kamerateknologi og batterilevetid, er iPhone 12 Pro Max den du bør gå etter. De iPhone 12 Pro Maks er Apples dyreste og mest avanserte modell.

Tilsvarende, er iphone 12 vanntett?

Apple sørger for at iPhone 12 tåler 30 minutter under vann, seks meter dyp, og ikke blir skadet.

By Gahan

Er iPhone 12 og 11 like store? :: Hva er målene på iPhone 12?
Nyttige lenker