Hjem > H > Hva Er Tusenskilletegn?

Hva er tusenskilletegn?

Tusenskille, tusentegn eller tusenskilletegn (mer generelt siffergruppeseparator) er et relatert konsept som brukes for å skille store tallgrupper ved å dele opp i grupper av tre desimaler. De vanligste tusenskillene er mellomrom, punktum og komma.

Les mer

Hvordan skrive milliarder med tall?

En milliard er det samme som det naturlige tallet 1 000 000 000, 109 eller tusen millioner. Hva betyr Sifer? Siffer, vanlig betegnelse for de 10 arabiske talltegnene. Brukes også om hvert enkelt talltegn i et tall – vi sier for eksempel at tallet 546 har tre sifre.

Og et annet spørsmål, hvor mange nuller er der i en googolplex?

Artikkelstart. Googolplex er tallet 10 opphøyd i en googol, altså et ett-tall etterfulgt av en googol nuller. Det kan skrives som 1010100 eller 10googol. Og et annet spørsmål, hvor mange millioner til en milliard? Ordet er dannet av det latinske prefixet bi- (to) og med endelse fra million. Prefikset henviser til at tallet tilsvarer 1 000 0002 (en million i annen potens). På amerikansk engelsk brukes tallet billion i betydningen tusen millioner, det vil si 1 000 000 000 eller 109, som på norsk er en milliard.

Folk spør også hvor mange millioner er det i en billion?

Billion er lik en million millioner, det vil si 1012. Det kan skrives som 1 med 12 nuller bak. På engelsk brukes billion om en milliard, det vil si ett tusen millioner (det vil si 109, altså et 1-tall med 9 nuller bak). Hvordan skrive fødselsdato ddmmåå? De første seks sifrene er rett og slett fødselsdatoen på formen DDMMÅÅ. I og med at årstallet er tosifret betyr en dato én av tre mulige datoene, på 1800-tallet, 1900-tallet eller 2000-tallet. De neste 5 sifrene er personnummeret.

Hva er Ddmmåå?

Personnummer er de siste fem av de elleve sifrene i et fødselsnummer. De første seks sifrene er personens fødselsdato gjengitt slik: ddmmåå. Hvordan finne ut når noen har bursdag? Sokneprestens kirkebøker. I dåpslistene i kirkebøkene finner du informasjon om fødselsdato, dåpsdato, foreldre og faddere.

Hvordan skriver man sjette?

Ordenstall kan også skrives med bokstaver: første, andre tredje, fjerde, femte, sjette, sjuende/syvende, åttende osv.

By Pastelki Solhjem

Hva er størst av 3 5 og 2 3? :: Hvordan skrive kronebeløp?
Nyttige lenker