Hjem > H > Hvem Kan Kommentere Innlegget Ditt?

Hvem kan kommentere innlegget ditt?

Hvis du oppretter et offentlig innlegg, kan alle like eller kommentere det, også personer som ikke følger deg. Du kan imidlertid endre hvem som kan like eller kommentere de offentlige innleggene dine, i følgerinnstillingene dine.

Les mer

Kan man stenge kommentarfeltet på Facebook?

Trykk på øverst til høyre på Facebook. Trykk deretter på Grupper og velg gruppen din. Gå til innlegget du vil slå av kommentarer for. Trykk på , og trykk deretter på Slå av kommentarer. I forhold til dette, hvordan skjule en kommentar på facebook? Gå til siden din og finn innlegget som har en kommentar du ønsker å skjule. Trykk og hold på kommentaren du vil skjule, og velg Skjul. For å slutte å skjule en kommentar, eller for å se en skjult kommentar, trykk og hold på Denne kommentaren er skjult, og velg Vis.

Man kan også spørre hvem kan se hva andre skriver på profilen din?

Gå til Innstillinger for profil og tagging for å administrere blant annet hvem som kan se hva andre folk publiserer på profilen din, og for å gå gjennom hvem som kan se innhold du er tagget i. Rediger grunnleggende informasjon på Facebook-profilen din, og velg hvem som kan se den. Angående dette, hvorfor tagger man? Når du tagger noen, oppretter du en lenke til vedkommendes profil. Det innebærer følgende: Innlegget du tagger denne personen i, kan også legges til på personens tidslinje. Du kan for eksempel tagge et bilde for å vise hvem som er med på bildet, eller publisere en statusoppdatering og si hvem du er sammen med.

Hva er lov i Facebook konkurranser?

Facebook-konkurranser -Dette er lov:

Å be noen om å kommentere et innlegg eller et bilde på siden din. For eksempel: ”Skriv 'JA' for å delta i konkurransen”. Å be noen om å like et innlegg eller bilde på siden din. For eksempel: ”Lik dette bildet for å bli med i konkurransen”.
Hvordan tagge noen? Slik tagger du et bilde:

  1. Trykk for å åpne bildet du vil tagge.
  2. Trykk på Tagg bilde.
  3. Skriv inn navnet på personen du vil tagge, og trykk deretter på Ferdig.

Tilsvarende, hva ser en begrenset venn på facebook?

Når du legger til noen på Begrenset-listen din, er dere fremdeles venner på Facebook, men de vil bare kunne se den offentlige informasjonen din (for eksempel innleggene dine og profilinformasjon du velger å gjøre offentlig), og innlegg du tagger dem i. Folk spør også hvordan gjøre et innlegg offentlig på facebook? Klassisk mobilnettleseropplevelse

  1. Trykk på øverst til høyre på Facebook, og trykk deretter på navnet ditt.
  2. Bla nedover til innlegget du vil redigere.
  3. Trykk på øverst til høyre i innlegget, og velg Rediger personverninnstillinger.
  4. Velg publikummet ditt fra alternativene som vises (f. eks. Offentlig, Venner, Kun meg).

Kan man ha skjulte venner på Facebook?

Facebook tillater sett vennenes Facebook-synlighet til "bare meg" For å holde vennelisten vår skjult for tredjeparter, selv om du konfigurerer vennelisten din som privat, kan andre brukere se en del av listen takket være Facebook Friend Mapper-utvidelsen.

By Muhammad Urfer

Hva skremmer mus? :: Hvordan finne skjulte ting på Facebook?
Nyttige lenker