Hjem > H > Hvordan Begrense Hva Venner Kan Se På Facebook?

Hvordan begrense hva venner kan se på Facebook?

Slik legger du til noen i Begrenset-listen din:

  1. Gå til vedkommendes profil.
  2. Trykk på Venner under vedkommendes profilbilde.
  3. Trykk på Rediger venneliste.
  4. Trykk på Begrenset.
  5. Trykk på Ferdig.

Les mer

Hvilke venner blir vist på Facebook?

Bruker du Facebook, har du kanskje merket at du ikke ser like mye av alle dine ulike venners aktivitet i nyhetsstrømmen. Facebook tar utgangspunkt i hvem du snakker mye med – og hvem du stalker, og på basis av dette får vennene dine en ranking. Hvordan organisere venner på Facebook? Hvordan kan jeg legge til eller fjerne venner fra en liste på...

  1. Gå til profilen til vennen din.
  2. Trykk på under vedkommendes profilbilde.
  3. Velg Rediger venneliste.
  4. Trykk på en liste du vil legge til vennen din i, eller trykk på en liste med ved siden av den for å fjerne vedkommende fra listen.
  5. Trykk på Ferdig.

Følgelig, hvem kan se hva jeg liker og kommenterer på facebook?

Du kan imidlertid selv velge hvem som skal se hva. Dette kan enkelt gjøres fra Facebook på mobilen, eller ved å redigere personverninnstillinger (den lille pilen øverst t.h.). Klikk deg inn på Innstillinger -> Personvern og velg en generell begrensning av innsynet på profilen din. Du kan også spørre kan man se hvem som har vært inne på facebook? Nei, Facebook gir ingen anledning til å spore hvem som har sett på profilen deres. Tredjepartsapper kan heller ikke gi deg denne muligheten.

Hva er personer du kanskje kjenner på Facebook?

Personene som dukker opp under «folk du kanskje kjenner» er sjelden tilfeldige forbipasserende, så hvordan vet Facebook hvem du kanskje kjenner? På sine hjelpesider, skriver det sosiale nettverket at de anbefaler venner basert på vanlige ting som felles venner og om man er i det samme skole/jobbnettverket. Hvordan fjerne Venneforslag på Facebook? Slik fjerner du et venneforslag: Under Venner trykker du på Fjern ved siden av vedkommendes navn. I nyhetsoppdateringen trykker du på på bildet av personen du vil fjerne. Hvis du blokkerer noen, vil vedkommende ikke dukke opp som et venneforslag, og du vises heller ikke som et forslag for vedkommende.

Hvem kan publisere innhold på tidslinjen din?

Bare du og vennene dine kan publisere på profilen din. Kan man skjule at man er aktiv på Facebook? Trykk på øverst til høyre på Facebook. Trykk på Innstillinger. Trykk på Aktiv-status. Trykk på Slå på Aktiv-status eller Slå av Aktiv-status for å slå Aktiv-status på eller av.

Kan folk se at jeg har vært inne på deres Instagram?

Bare du kan se på hvem som har sett historien din." Etter det vi vet så er det ikke mulig å se hvem som har tatt skjermbilder av bildene dine på verken Instagram eller Facebook. Apper som påstår at de kan vise deg hvem som har besøkt profilen din og hvem som har blokkert deg er nok derfor ikke til å stole på.

By Anallise

Hvordan sende mail uten at de ser hverandre? :: Hvordan få svart bakgrunn på bilder iPhone?
Nyttige lenker