Hjem > H > Hvordan Referere Til Epost?

Hvordan referere til epost?

Skal man bruke f. eks epost skal ikke dette settes opp i litteraturlista – det gjør man ikke med såkalt personlig kommunikasjon, men det skal markeres i teksten med hvem man har personlig kommunikasjon med. Personlig kommunikasjon vil være epost, lynmeldinger, SMS osv.

Les mer

Man kan også spørre hvordan referere til wikipedia som kilde?

De fleste kildehenvisningsstiler vil sannsynligvis kreve artikkelens lenke. Hvis det krever at den er kort kan du bare inkludere Wikipedia-adressen (f. eks. http://no.wikipedia.org/ for en norsk artikkel) fordi adressen til artikkelen kan bli hentet fra artikkelens tittel. Hvordan referere til Folkehelseinstituttet? Nettside

  1. Eksempel 1: (Vinther, 2016)
  2. Eksempel 2: (Folkehelseinstituttet, 2020)
  3. Eksempel 3: (Nasjonalbiblioteket, u. å.)

Hvordan lage innrykk referanseliste?

Hengende innrykk i Word:

Bruk hurtigkommandoen Ctrl+T. For å få vanlig avsnittsjustering igjen, bruk Ctrl+Shift+T. Du kan bruke hurtigkommandoen i det du begynner på litteraturlista, eller markere teksten i litteraturlista og bruke kommandoen i etterkant.
Folk spør også hvordan sette opp en kilde? Slik oppgir du kilder i selve teksten

  1. Forfatterens navn (etternavn er nok)
  2. Året teksten ble gitt ut.
  3. Sidetall (I tekster hentet fra nettet skal du bare oppgi forfatterens etternavn og årstallet i selve teksten.)

Hvordan skrive APA kilder?

APA-stil i den løpende teksten. I dette systemet skal kildehenvisningen settes i parentes i den løpende teksten. Henvisningen skal inneholde forfatter, utgivelsesår og sidetall. Bruk kildehenvisning både ved sitat og ved parafrase. Du kan også spørre hvordan henvise til fns barnekonvensjon? Hvis en publikasjon er godt kjent under et navn i kortform, kan denne brukes. I litteraturlista: Barnekonvensjonen. (2003).

Hvordan kilde til barnekonvensjonen?

Barnekonvensjonen er basert på FNs erklæring om barnets rettigheter, som ble vedtatt 30 år tidligere. Hvordan referere til høyesterettsdom? Henvisninger til dommer eller kjennelser av Høyesterett kan gjøres bare med henvisning til årstall og sidetall av Retstidende, f. eks. ”Rt. 2002 s. 1110”.

Hva er forskjellen på primær og sekundærkilder?

Primærkilder er det originale materialet, for eksempel dokumenter, brev og bilder, som historikeren baserer sin kunnskap på. Sekundærkilder er tolkninger av primærkilder, for eksempel historikerens fortelling.

By Curtis

Hvordan minimere et bilde? :: Hvordan sitere artikler?
Nyttige lenker