Hjem > H > Hvordan Fjerne Foreldrekontroll På Iphone?

Hvordan fjerne foreldrekontroll på iPhone?

Gå til Innstillinger og trykk på Skjermtid. Trykk på Innhold og personvern. Oppgi sikkerhetskoden hvis du blir bedt om det. Under Tillat endringer velger du funksjonene eller innstillingene du vil tillate endringer i, og deretter velger du Tillat eller Ikke tillat.

Les mer

Dessuten, hvordan skru av restriksjoner på iphone?

Slå på iPhone-en og åpne "Innstillinger" -appen. Trykk på "Generelt" og velg deretter alternativet "Begrensninger". Her finner du alternativet "Deaktiver begrensninger". Trykk på den og skriv inn passordet for å slå av begrensninger på iPhone. Hvordan stoppe abonnement på Google Play? Slik gjør du det:

  1. Åpne Google Play på din Android-telefon eller nettbrett.
  2. Sjekk hvilken konto som for øyeblikket er logget på hvis du bruker flere eller deler enheten med familiemedlemmer.
  3. Trykk på menyknapp i øvre venstre hjørne (tre linjer), etterfulgt av Abonnement.
  4. Velg abonnementet du vil pause.
  5. Pek Administrer.

Hvordan få andre apper på Apple TV?

Gjør følgende for andre apper:

  1. Åpne Innstillinger. på Apple TV.
  2. Velg Apper, velg appen du vil ha, og gjør endringer.
Hvordan lukke faner på Apple TV? Bytt mellom apper eller tving en app til å avslutte

Bytt til den uthevede appen: Trykk på midten av trykkflaten (andre generasjons Siri Remote) eller på berøringsflaten (første generasjons Siri Remote). Tving den uthevede appen til å avslutte: Sveip opp på trykkflaten eller berøringsflaten.

Og et annet spørsmål, kan man laste ned på apple tv?

Åpne Apple TV-appen på iPhone, iPad, iPod touch eller Mac. Bla til eller søk etter en film eller et TV-program. Finn nedlastingsknappen og trykk eller klikk på den. For å finne og spille nedlastingene dine går du til Bibliotek-fanen og trykker på Lastet ned. Hvordan melde seg ut av iform? Du kan si opp abonnementet via kundeservice.com. Når du har sagt opp abonnementet, har du ikke lenger tilgang til I FORM Digital. Det vil si at du ikke lenger har tilgang til innholdet etter at abonnementsperioden er utløpt. Du kan benytte deg av angrerett innen 14 dager.

Hvordan si opp i form?

Besøk kundeservice på nettet på kundeservice.com – enkelt og greit. Her kan du få svar på de fleste spørsmål om abonnementet, finne informasjon om abonnementet og korrigere opplysningene dine. Du kan også kontakte oss der hvis du har flere spørsmål. Logg inn med abonnementsnummeret og postnummeret ditt. Og et annet spørsmål, hvordan si opp her og nå? Kontaktinformasjonen til forlaget er : [email protected]. Hei Anne-Britt, uppsägelser mailas direkt till förlaget och inte till oss på Bladkongen. Ni når Her og Nå på: [email protected].

Hvordan avslutte PodMe?

PodMe.com og Schibsted: Logg inn på hjemmesiden vår. Klikk på "Administrere abonnement" i menyen øverst i høyre hjørne. Klikk deretter på "Avslutt abonnement".

By Greenlee Sarzynski

Hvordan avslutter man kredittkort? :: Hvordan skrive en god litteraturliste?
Nyttige lenker