Hjem > H > Hvordan Funker Blindkopi?

Hvordan funker blindkopi?

Poenget med å skrive inn mottakers adresse i blindkopi-feltet, er at ingen som mottar e-posten vil se de andres adresser. Dersom alle adressene er skrevet i dette feltet, vil alle bare se linjen «undisclosed-recipients». Om e-postklienten ikke godtar at Til-feltet er tomt, kan du sette inn din egen adresse.

Les mer

Hvordan legge til blindkopi i Outlook?

Start med å aktivere blindkopifunksjonen i Outlook dersom du kun ser <Til...> og <Kopi...> valgene når du skal sende e-posten. Du kan aktivere blindkopi funksjonen ved å trykke på <Alternativer> øverst på knapperaden og så velge <Blindkopi>. Hvordan skjule e postmottakere? Skjule navn og adresser i en personlig distribusjonsliste

  1. Legg til e-postadressen din i Til-boksen i en åpen melding.
  2. Legg til distribusjonslisten i Blindkopi-boksen.
  3. Skriv inn meldingen, og klikk Send.

Hvordan slette en mail som er sendt?

Åpne meldingen du vil kalle tilbake og erstatte. Klikk Andre handlinger i Handlinger-gruppen på Melding-fanen, og klikk deretter Kall tilbake denne meldingen. Klikk på Slett uleste kopier og erstatt med en ny melding eller Slett uleste kopier og erstatt med en ny melding. Du kan også spørre hvordan slette sendt epost? Velg Send eller tilbakekall melding > Tilbakekall denne meldingen... og velg ett av de to alternativene. Velg Slett uleste kopier av denne meldingen for å tilbakekalle den sendte meldingen. Velg Slett uleste kopier, og erstatt med en ny melding for å erstatte den sendte meldingen med en ny melding.

Folk spør også hvordan sende stor pakke?

Med PostNord er det enkelt å sende store pakker over 35 kg for deg som bedriftskunde. Pakker opp til 20 kg kan du som privatperson sende med MyPack GO. Her registrerer du selv pakkeopplysninger på nett, betaler og skriver ut en etikett du klistrer på pakken som leveres til en av PostNords 1500 pakkeleveringssteder. Hvordan sende mange dokument på mail? Åpne filen du vil sende. Klikk på Send til e-postmottaker på verktøylinjen for hurtigtilgang for å åpne en e-postmelding. Filen vises i meldingsfeltet. Angi aliasene til mottakerne, rediger emnelinjen og meldingsteksten etter behov, og klikk deretter Send.

Dessuten, hvordan komprimere en pdf-fil?

Slik komprimerer du en PDF-fil på nettet

Klikk på knappen Velg en fil ovenfor eller dra filer til slippsonen og slipp dem der. Velg PDF-filen du vil gjøre mindre. Etter opplasting reduserer Acrobat automatisk PDF-filstørrelsen. Last ned den komprimerte PDF-filen eller logg på og del den.
Tilsvarende, hvor store filer kan man sende i outlook? Du får denne feilmeldingen fordi Outlook 2013 og nyere versjoner har en standard størrelsesgrense for vedlegg på 20 megabyte (20480 kB) for Internett-e-postkontoer. Denne grensen hindrer at datamaskinen kontinuerlig prøver å laste opp svært store vedlegg som overskrider grensene for de fleste Internett-leverandører.

Hvordan sende PDF fil på mail?

Send en PDF-fil med en annen webmail-konto

  1. Velg E-post på web, og velg deretter Legg til annen e-postadresse du bruker.
  2. Skriv inn e-postadressen, passordet og IMAP- og SMTP-innstillinger i dialogboksen Legg til e-postkonto på web, og klikk på Legg til.
  3. Når webmailen er konfigurert, klikker du på Neste.

By Garda Mcaree

Hvordan opprette Mailgrupper? :: Hvordan sende store filer Gmail?
Nyttige lenker