Hjem > H > Hvordan Se Hvem Andre Følger På Instagram?

Hvordan se hvem andre følger på Instagram?

Så trykker du på «Følger» øverst til venstre på skjermen. Her kan du se alt de andre du følger har likt, uansett om de har privat profil.

Les mer

Hvordan skjule hvem du følger på Instagram?

Da går du frem slik:

  1. Trykk på søkefeltet på Instagram.
  2. Trykk og hold inne knappen på personen du vil ha bort fra søkehistorikken.
  3. Trykk «Skjul».
Hvordan sjekke følgere på Instagram? Kontonavnet finner du enkelt ved å bruke nettversjonen av Instagram. Det er dette du taster inn i søkefeltet på Socialblade. Du får et oversiktsbilde som viser antall opplastninger, følgere, hvor mange kontoer den respektive kontoen følger, engasjementsrate, gjennomsnitt på «likes» og gjennomsnitt på kommentarer.

Følgelig, hvordan skjule innlegg for venner på instagram?

Slik bruker du funksjonen

Mute-funksjonen skal dukke opp når man klikker på de tre prikkene i høyre hjørne over personens bilde. Herfra skal du kunne velge om du vil skjule personens bilder, stories eller begge deler.
Kan noen se hva jeg søker på Instagram? Bare du kan se på hvem som har sett historien din." Etter det vi vet så er det ikke mulig å se hvem som har tatt skjermbilder av bildene dine på verken Instagram eller Facebook. Apper som påstår at de kan vise deg hvem som har besøkt profilen din og hvem som har blokkert deg er nok derfor ikke til å stole på.

Du kan også spørre kan andre se min aktivitet på instagram?

Instagram følger på

Det har nå også blitt mulig på Instagram. Dermed kan du, via tjenestens meldingsfunksjon, se når andre sist var aktive på tjenesten, eller om de er inne på Instagram akkurat nå. Og vice versa; altså at de kan overvåke din aktivitet.
Dessuten, hvordan få norske følgere på instagram? Slik får du flere følgere på Instagram

  1. Poste innhold folk liker og engasjerer seg med. Den viktigste faktoren for at Instagram skal vise posten din til nye brukere er engasjement.
  2. En profil som folk liker.
  3. Hvor ofte vi poster.
  4. Velg riktig hashtags.
  5. Lage et nettverk.

Og et annet spørsmål, hvem kommer øverst på instastory?

Hvis det er færre enn 50 personer som har sett Instagram Storien din, er listen over hvem som har sett den i omvendt kronologisk rekkefølge; det betyr at personen som har sett den sist havner nederst, mens den som så den først ligger øverst. Kan man kjøpe seg følgere på Instagram? Ved kjøp av Instagram followers, vil du vanligvis se et løft i antall ekte følgere som begynner å følge deg. Gratis påfyll: Hvis du mister noen av følgerne du har kjøpt, vil vi fylle dem på igjen. Vi har oppdatert våre følgere i 2022, til å være de mest stabile på markedet.

Kan man skjule innlegg på Instagram?

For å skjule innleggene du har blitt merket inn fra andre brukere, klikk på de tre punktene øverst til høyre på skjermen, og velg "Skjul bilder." Velg innleggene du vil fjerne fra profilen din, og når du Gjenta, trykk "Skjul bilder" nederst på skjermen.

By Nana Glenny

Hvem følger meg på Twitch? :: Hvordan se lagrede bilder i iCloud?
Nyttige lenker