Hjem > H > Hvordan Lage Delt Spotify Liste?

Hvordan lage delt Spotify liste?

Åpne Spotify og gå til spillelisten du vil dele. Klikk eller trykk på de tre små prikkene øverst og velg Del. Dette vil gi deg alle delingsalternativene.

Les mer

Også, hvor mye har du hørt på spotify?

For å se hva du har hørt mest på, går du inn på Spotify Wrapped og velger «Connect with Spotify». Da kommer det blant annet opp hvor mange minutter du har brukt musikktjenesten, hvilken sjanger du har hørt mest på og hvilke artister du foretrekker. Dessuten, hvordan se venners aktivitet på spotify? Følg venner

På høyre siden i Spotify-vinduet finner du en Find friends-lenke du kan bruke til å følge dine venner på for eksempel Facebook. Dermed kan du få tips om musikk som ikke du har oppdaget, det vil si du kan de dine venners aktiviteter på Spotify.

Hvordan skru opp bassen på Spotify?

Åpne Spotify på Android og trykk på tannhjulikonet øverst til høyre. Bla ned og velg deretter Equalizer. Det er opp til hver Android-produsent å installere sin egen equalizer, som Spotify deretter bruker. Så, kan to personer høre på spotify samtidig? Du kan ikke spille musikk på flere enheter samtidig. Det vil si at du for eksempel ikke kan høre på musikk på PC-en samtidig som Spotify spiller på mobilen. Da vil musikken stoppe på de andre enhetene når du spiller musikk på mobilen.

Også, hvordan endre rekkefølgen i spillelister på spotify?

For å gjøre det, gå til en spilleliste, trykk på de tre prikkene i øverste høyre hjørne til du ser blant annet en Edit-knapp. Trykk på denne for å flytte rekkefølgen på eller slette låter. Hva er den mest spilte sangen på Spotify i verden? "Form av deg" av Ed Sheeran (bildet) er den mest streamede sangen på Spotify med over 2,6 milliarder strømmer.

Hvem er den mest spilte artisten på Spotify?

Som i fjor, stikker TIX av med den «norske» seieren som den mest strømmede artisten for 2021, bare slått av Justin Bieber, men foran store navn som The Weeknd, Olivia Rodrigo og Ed Sheeran. – Det er en ære å dele topplisten med navn som Justin Bieber. Også, hvem er den mest spilte artisten på spotify 2020? TIX er den mest populære artisten i Norge i 2020, etterfulgt av bergenserne Kygo på pallen og Alan Walker med en femteplass.

Angående dette, kan folk se hva jeg hører på spotify?

Alle kan se hva du hører på.

Spotify har Facebook-integrasjon. Denne gjør blant annet at du enkelt kan se spillelistene til Facebook-vennene dine, og de kan se dine. Det du kanskje ikke visste, er at alle kan se spillelistene dine, ikke bare vennene dine.

By Donnamarie Kurelko

Hvordan funker Spotify? :: Kan man vippse 50000?
Nyttige lenker