Hjem > H > Hvordan Tilkoble Airpods?

Hvordan tilkoble AirPods?

Trykk og hold inne oppsettknappen på ladeetuiet i opptil 10 sekunder. Statuslampen skal blinke hvitt, noe som betyr at AirPods er klare til å kobles til. Hold ladeetuiet med AirPods inni og lokket åpent, ved siden av iPhone, iPad eller iPod touch. Følg trinnene på skjermen på iPhone, iPad eller iPod touch.

Les mer

Hvorfor får jeg ikke koblet til AirPods?

Hvis AirPods ikke kobles til, kan du trykke og holde på konfigureringsknappen på baksiden av etuiet. Hold inne konfigureringsknappen til statuslampen kontinuerlig blinker hvitt, oransje og så hvitt igjen. Åpne etuiet med AirPods inni, og hold det like ved iPhone. Følg trinnene på skjermen til iOS-enheten. Hvordan koble sammen to AirPods? Gå til Hjem-skjermen på iPhone, iPad eller iPod touch. Åpne etuiet – med AirPods inni – og hold det ved siden av iPhone, iPad eller iPod touch. En konfigurasjonsanimasjon vises på skjermen. Trykk på Koble til, og trykk på Ferdig.

Så, er airpods pro vanntett?

AirPods Pro, AirPods (3. generasjon) og MagSafe-ladeetui for AirPods (3. generasjon) er vann- og svettebestandige, men de er ikke vanntette eller svettesikre. * MagSafe-ladeetuiet og det trådløse ladeetuiet for AirPods Pro er ikke vann- eller svettebestandige. Hvordan få AirPods Pro til å sitte bedre i øret? Prøv å sette inn AirPods med ørepluggene i medium størrelse, slik at AirPods sitter sikkert og komfortabelt. Hvis du ikke oppnår god tetning, prøver du å justere AirPod eller bytte til en større øreplugg. Hvis ørepluggen er for stor eller er ukomfortabel, kan du prøve en mindre øreplugg.

Dessuten, hvor mye vann tåler airpods pro?

AirPods Pro, AirPods (3. generasjon) og MagSafe-ladeetui for AirPods (3. generasjon) er svette- og vannbestandige, men ikke svettesikre eller vanntette. MagSafe-ladeetuiet for AirPods Pro og det trådløse ladeetuiet for AirPods Pro er ikke vanntett eller vannbestandig, så unngå at det kommer fukt i noen åpninger. Hvis man mister en AirPod? Slik erstatter du en AirPod eller et ladeetui du har mistet

Hvis du fortsatt ikke finner din AirPod eller ladeetuiet, eller hvis et av produktene er skadet, kan du finne serienummeret og kontakte Apple-kundestøtte for å bestille en erstatning. Deretter kan du finne ut hvordan du konfigurerer erstatningen.

Tilsvarende, hva er garantien på iphone?

Apples begrensede garanti dekker iPhone og Apple-merket tilbehør mot produksjonsfeil i ett år fra datoen du kjøpte produktet. Apples begrensede garanti kommer i tillegg til rettighetene som er nedfelt i forbrukerlovgivningen. Garantien vår dekker ikke skader forårsaket av uhell eller uautoriserte endringer. Følgelig, er airpods 3 bedre enn airpods pro? Nederst AirPods Pro-etuiet, som er hakket større enn begge de andre. Apple har imidlertid også strammet opp bassgjengivelsen betydelig her. Generasjon tre har like mye bass som tidligere, men den er fastere og kjappere enn tidligere, som er en forbedring i våre ører.

Hva er forskjellen på AirPods 3 og AirPods Pro?

AirPods (3gen): For deg som vil ha god lyd til treningen

Det første du vil se med disse, er at de er blitt kortere – og dermed til forveksling kan ligne på AirPods Pro. Dette påvirker også ladeetuiet, som er blitt mindre enn tidligere – og nå kan lades trådløst med MagSafe-tilbehør.

By Sanyu

Hvordan koble til Appel pen? :: Hvordan finne igjen slettede meldinger på Messenger?
Nyttige lenker