Hjem > H > Hvordan Låse Youtube?

Hvordan låse YouTube?

Helt nederst på You Tubes forside, finner du muligheten til å skru på et «sikkerhetsmodus». Ved å endre denne til «På», skjuler du videoer som kan ha upassende innhold for barnet ditt.

Les mer

Kan ikke åpne YouTube?

Åpne YouTube-appen på nytt. Start enheten på nytt: Utfør en hard omstart ved å fjerne strømtilførselen og koble den til på nytt. For spillkonsoller: Avinstaller YouTube-appen, og installer den på nytt. Oppdater fastvaren/systemprogramvaren på enheten. Og et annet spørsmål, hvordan oppdatere youtube? Oppdater YouTube-appen

  1. Åpne Google Play Butikk-appen. .
  2. Trykk på menyen. Mine apper og spill.
  3. Apper som kan oppdateres, er merket med «Oppdater».
  4. Trykk på Oppdater alle for å oppdatere alle appene. Hvis du vil oppdatere enkeltapper, finner du de aktuelle appene og trykker på Oppdater.

Hvorfor er YouTube blokkert?

Hvorfor er YouTube blokkert? Myndigheter kan blokkere tilgang til YouTube av flere årsaker. Mens noen hevder at det beskytter innbyggerne mot uanstendig og skadelig innhold, håndhever andre geo-restriksjoner på grunn av opphavsrettslige spørsmål. Noen ilegger også politisk sensur. Hvordan gjøre telefonen barnevennlig? Beskytt barnas mobiltelefon med bruk av skjermlås når den ikke er i bruk. Krev bruk av PIN-kode med mer en fire siffer. De fleste nyere mobiltelefoner har også mulighet til å bruke fingeravtrykk, og noen har også mulighet for ansiktsgjenkjenning.

Tilsvarende, hvordan installere family link?

Installer Family Link for foreldre

For å gjøre dette kan du laste ned appen fra Google Play-butikken (for foreldre som bruker Android eller Chromebook) eller App Store (for foreldre som bruker iPhone eller iPad).
Tilsvarende, hvordan konfigurere family link? Hvis du er forelder, kan du finne posisjonen til barnets Android-enhet via Family Link-appen.

  1. Åpne Family Link-appen .
  2. Velg barnet ditt.
  3. Trykk på Konfigurer på «Posisjon»-kortet.
  4. Slå på innstillingene som kreves for å finne posisjonen til barnets enhet.
  5. Trykk på Slå på.

Angående dette, hva koster en youtube-kanal?

YouTube Premium koster 119 kroner i måneden, og du kan si opp abonnementet når det passer deg. Derav, hvordan få youtube på tv? Åpne YouTube-appen på en telefon eller et nettbrett. Trykk på profilbildet ditt , og velg Innstillinger. Trykk på Se på TV. Trykk på Skriv inn en TV-kode, og legg inn koden som vises i blått på TV-en.

Hvor er beskrivelsen på YouTube?

YouTube-beskrivelsen vises under videoen hver gang noen ser den. Hvis du ønsker å uttrykke takknemlighet til de som hjalp deg med å lage videoen, gi seerne en lenke for å sjekke ut mer innhold, eller bare annonsere et nettsted, kan du sette en lenke til YouTube-beskrivelsen.

By Jerold

Hvordan caste Amazon Prime? :: Hvordan slå av begrenset innhold på YouTube Ipad?
Nyttige lenker