Hjem > H > Hvordan Sammenligne To Excel Ark?

Hvordan sammenligne to excel ark?

Sammenligne to Excel arbeidsbøker

  1. Klikk Hjem-> Sammenlign filer.
  2. Klikk det blå mappeikonet ved siden av Sammenlign-boksen for å bla til plasseringen av den tidligere versjonen av arbeidsboken.

Les mer

Og et annet spørsmål, hvordan bruke xlookup?

XLOOKUP-funksjonen søker i et område eller en matrise, og returnerer deretter elementet som tilsvarer det første samsvaret det finner. Hvis det ikke finnes noen treff, kan XOPPSLAG returnere det nærmeste (omtrentlige) treffet. *Hvis den utelates, returnerer XOPPSLAG tomme celler den finner i lookup_array. Tilsvarende, hvordan finne like celler i excel? Finne og fjerne duplikater

  1. Merk cellene du vil finne duplikater i.
  2. Klikk på Hjem > Betinget formatering > Merk celler-regler > Duplikatverdier.
  3. I boksen ved siden av verdier med velger du formateringen du vil bruke på duplikatverdiene, og deretter klikker du på OK.

Deretter, hvordan finne differanse i excel?

Hvis du vil gjøre enkle subtraksjoner, bruker du den aritmetiske operatoren - (minustegn). Hvis du for eksempel skriver inn formelen =10-5 i en celle, vil cellen vise 5 som resultat. Hvordan sammenligne tall i Excel? SAMMENLIGNE-funksjonen søker etter et bestemt element i et område med celler og returnerer den relative posisjonen til elementet i området. Hvis for eksempel området A1:A3 inneholder verdiene 5, 25 og 38, returnerer formelen =SAMMENLIGNE(25;A1:A3;0) tallet 2, fordi 25 er det andre elementet i området.

Ta dette i betraktning, hva heter vlookup på norsk?

EngelskNorsk
VLOOKUPFINN.RAD
Hva er FINN rad på engelsk? The english function name VLOOKUP() has been translated into 19 languages. For all other languages, the english function name is used.

Derav, hvordan lage indeks i excel?

INDEKS

DataData
FormelBeskrivelseResultat
=INDEKS(A2:B3,2,2)Verdien i skjæringspunktet mellom andre rad og andre kolonne i området A2:B3.Pærer
Hvordan fjerne duplikater i Excel? I Excel finnes det flere måter å filtrere etter unike verdier på, eller fjerne dupliserte verdier:
  1. Hvis du vil filtrere etter unike verdier, klikker du Data > Sorter & Filter > Avansert.
  2. Hvis du vil fjerne dupliserte verdier, klikker > Dataverktøy >Fjern duplikater.

Angående dette, hvordan bruke autosummer i excel?

Hvis du trenger å summere en kolonne eller rad med tall, kan du la Excel gjøre det for deg. Merk en celle ved siden av tallene du vil summere, klikk på Autosummer på Hjem-fanen, og trykk deretter på ENTER, så er du ferdig.

By Mitran Rabina

Hvordan legge til prosent i Excel? :: Hvordan dele skjermen på to skjermer?
Nyttige lenker