Hjem > H > Hvordan Fjerne Adresse Fra Gulesider?

Hvordan fjerne adresse fra gulesider?

For å slette opplysninger som adresse og telefonnummer må du kontakte din teleoperatør og be om såkalt reservering. Deretter vil nettkatalogene(1881) selv slette opplysningene de har lagret.

Les mer

Hvor henter 1881 adresse fra?

1881.no viser kun den informasjonen vi mottar fra teletilbyderne og hvis noe er registrert feil, viser vi naturlig nok dette hos oss. Vær obs på at, teletilbyderne ikke alltid oppdaterer informasjonen hverken mot Folkeregisteret eller Brønnøysundregisteret. Blir oppringt av mange norske nummer? Hvis du ikke kjenner igjen det norske nummeret som ringer deg – bruk noen sekunder på å kikke på antall sifre før du svarer. Dette er et klassisk eksempel på «phishing», hvor svindleren «fisker etter» dine personlige opplysninger.

Blir oppringt av nummer som ikke er i bruk?

Metoden kalles ofte også for spoofing. Enkelt forklart går mobilkapring ut på at svindlere «kamuflerer seg» bak et falskt telefonnummer eller en falsk e-postadresse. Dette betyr at du ikke får se det ekte telefonnummeret svindlerne ringer eller sender en SMS fra. Er det farlig å svare skjult nummer? Blir du oppringt av et skjult eller ukjent nummer er det ikke noe farlig å svare på samtalen. – Det er mange som tror at de kan takseres med høye priser hvis de svarer på feil anrop. Det er en myte. Det koster deg aldri noe å motta anrop uansett hvor det er fra, forteller Lunde.

Hvordan blokkere skjult nummer på iphone?

For å slå på Demp ukjente innringere går du til Innstillinger > Telefon, bla ned, trykk på Demp ukjente innringere, og slå på funksjonen. Anrop fra ukjente numre dempes og sendes til telefonsvareren din. Hvordan ringe med skjult nummer Apple? Vi introduserer "# 31 #" uten anførselstegn foran nummeret vi vil ringe. For eksempel, hvis nummeret vi vil ringe er 666777999, må vi ringe # 31 # 666777999 og trykke på ringeikonet.

Så, kan man sende sms til blokkert nummer?

Når du blokkerer et telefonnummer eller en kontakt, kan de fortsatt ringe deg eller sende deg meldinger, men du får ikke varsler om dette. Sendte eller mottatte meldinger blir ikke levert. Kontakten blir heller ikke varslet om at samtalen eller meldingen har blitt blokkert. Folk spør også kan man finne ut om man er blokkert? Det første og mest åpenbare trikset er å søke etter personen i søkefeltet på Facebook. Hvis du ikke finner personen, har personen enten blokkert deg eller slettet kontoen sin. Når noen blokkerer deg, kan du ikke se profilen deres, sende meldinger eller venneforespørsel til dem.

Hvordan oppheve blokkering?

blokkeringoppheve blokkeringen

Android 4.0.4 – 5.1

  1. Trykk og hold på kontakten du vil blokkere, fra Kontakter-fanen.
  2. Velg Blokker kontakt.
  3. Fra Blokker denne personen? -vinduet, kan du:
  4. Når kontakter blokkeres, fjernes de fra chatter og fra kontaktlisten.

By Fruma Bjornberg

Hvordan åpne en låst Samsung? :: Kan man skjule telefonnummer?
Nyttige lenker