Hjem > H > Hvordan Referere Til Lærebok?

Hvordan referere til lærebok?

Etternavn, Fornavn. (Utgivelsesår). Bokens tittel. Utgiversted: Forlag eller annen utgiver.

Les mer

Folk spør også hvordan henvise til sekundærkilder?

Skal du likevel referere til sekundærkilde, må både sekundærkilden og primærkilden vises til i teksten. Du nevner først primærkilden, med årstall dersom det er kjent, og skriver «henvist i», «referert i » eller lignende, og så sekundærkilden. Hvordan referere til bok med redaktør? Tittel på kapittel: Undertittel. I Namn på redaktør(ar) (Red.), Tittel på boka: Undertittel (evt. utgåve, sidespenn for kapittelet). Forlag.

Hvordan referere til kapittel i en bok?

Format: Kapittelforfatter(e). (år). Kapitteltittel: Undertittel. I bokens redaktør(er) (Red.), Bokens tittel: Undertittel (utgave, bind, kapittelets sidespenn). Angående dette, hva er jobben til en redaktør? En redaktør leder arbeidet i en redaksjon eller et mediehus, og avgjør hva som skal publiseres. Redaktøren har det faglige, etiske og ofte også rettslige ansvaret for innholdet. Redaktøren har ansvaret for alt innhold som publiseres i mediet, også annonsene.

Angående dette, hvordan skrive direkte sitat?

Direkte sitat (inntil 40 ord)

Sitatet settes i anførselstegn og etterfølges av parentes eller fotnote. I fotnoten eller parentesen oppgir du opplysninger om forfatter og årstall og sidetall.
Folk spør også hva er apa7? APA står for American Psychological Association, og er en referansestil som er vanlig innenfor blant annet psykologi, økonomi, pedagogikk, helsefag og realfag.

Dessuten, hvordan skrive et indirekte sitat?

Dersom du bruker indirekte sitat, bør du alltid føre opp sidetal slik at lesaren raskt kan finne fram i kjelda og kontrollere fakta. Du viser til kjelda ved å skrive etternamnet til forfattaren og utgivingsåret med sidetal i parentes. Du kan også spørre hvordan referere til en nettside uten forfatter? (Årstall, dato). Tittel. Hentet fra URL. Med årstall/dato, menes her publiseringstidspunkt, eller dato for siste oppdatering.

Hvordan Kildehenvise bilder?

Fotografen skal alltid krediteres (oppgi navn på fotograf eller eier). I bildelisten skal du ha med bildenummer, tittel, navn på fotograf, år (hvis tilgjengelig) og URL. Hvis du skal publisere teksten må du bruke bilder som du har lov til å dele (Se Creative Commons symboler på Flickr eller bruk Pixabay som har CC 0).

By Fernandez Gainor

Hvordan fungerer QR Code? :: Hvordan henvise til nettkilder?
Nyttige lenker