Hjem > H > Hvordan Fange Spissmus?

Hvordan fange spissmus?

Mus frykter åpne områder uten skjulesteder, og beveger seg mest langs veggen og i mørke områder hvor den kan bruke værhårene sine for å navigere. Plasser derfor fella langs veggen der musa beveger seg. Åpningen til en felle bør være inn mot veggen, slik at musa blir trigget til å utforske den i stedet for å gå rundt.

Les mer

I forhold til dette, hvor kjøpe rottefelle?

Hos Europris får du tak i det du trenger for bekjempelse av mus og rotter. Man kan også spørre hvor kommer rotter inn? Når rotter og mus trekker mot boligen din er det først og fremst fordi du gir dem tilgang på vann, mat og gjemmesteder. – Åpne søppelkasser, matkompostering, sekker med dyrefôr og nedfallsfrukt som ligger på bakken, er populær rottemat.

Hva tiltrekker seg rotter?

Planter – Både mus og rotter spiser alt fra gress til planter. Korn og frø – de spiser gjerne fra blomsterbedet ditt eller finner bakeskapet på kjøkkenet for ubeskyttet bakeingredienser. Frukt og bær – det sies at dette er den beste maten mus og rotter kan få. Busker og trær med bær kan derfor være skikkelige magneter. I forhold til dette, hvordan lage en musefelle? Den kan lages av en cola-boks eller en ølboks og en stålpinne. Cola-boksen smøres inn med peanøttsmør. Fellen plasseres vanligvis over en bøtte, som eventuelt fylles med vann.

Hva liker mus?

Mus foretrekker mat med høyt protein -og fettinnhold. Det er derfor vi anbefaler å bruke peanutsmør, sjokolade, bacon eller tørket kjøtt. Bruk små porsjoner slik at musen ikke får lov til å spise på maten uten og utløse musefellen. Hvilken rottefelle er best? De beste rottefellene er de som dreper momentant – rotta dør uten kvelning eller langvarig smerte og lidelse. Feller som dreper momentant er de tradisjonelle klappfellene og elektriske feller. Hvis problemet er innendørs og du ikke liker synet av døde rotter, bruk Victor® Electronic Rat Trap.

Ta dette i betraktning, hvordan få rotter ut av huset?

Rottefella er det mest effektive hjelpemiddelet for bekjempelse. Oppdager du angrep anbefales det å sette ut mange feller. Gift kan settes ut i åtestasjoner, men kan forårsake kraftig lukt dersom rottene kommer seg inn i veggen og dør der. Det er ikke lov å sette ut ubeskyttet gift. Hvilken musefelle er best? Test av rimelige musefeller: 1. Rapp 2 (Kjøpt hos Montér): Testvinner. + Enkel å bruke både lading og tømming.

Deretter, hvor holder rottene til?

Rotter

Eksempler på svake punkt er:

  • under kledning.
  • hjørnekasser.
  • hull i bygningskropp fra kabelgjennomføringer.
  • trær med overheng av grener over tak.
  • ventiler.
  • kjellervinduer.

By Neumark Orys

Når trekker rottene inn? :: Hva trenger man til stue?
Nyttige lenker