Hjem > H > Hvordan Koble Airpods Til Mac?

Hvordan koble AirPods til Mac?

Sørg for at AirPods er i etuiet, og åpne lokket. Hold nede enten konfigurasjonsknappen på baksiden av etuiet eller støykontrollknappen (kun på AirPods Max) til statuslampen blinker hvitt. Velg Apple-menyen > Systemvalg på Macen, og klikk deretter på Bluetooth . Marker AirPods i Enheter-listen.

Les mer

Hvordan koble AirPods til Samsung?

Hvordan koble AirPods til Android-mobiler

  1. Slå på Bluetooth om den ikke allerede er på.
  2. Gå til «Innstillinger» på Android-enheten din.
  3. Velg «Tilkoblede enheter».
  4. Velg «Koble til en ny enhet».
  5. Legg AirPods-proppene i ladeetuiet og ha lokket åpent.
  6. Tapp baksiden av AirPods-etuiet mens det er i nærheten av mobilen.
Du kan også spørre hvorfor kommer det ikke lyd fra airpods? Hvis det ikke er lyd i én AirPod

Kontroller ladestatusen på iPhonen eller iPaden for å forsikre deg om at hver AirPod lades . Sett begge AirPods i ørene. Spill av lyd for å teste begge AirPods. Hvis én AirPod fortsatt ikke fungerer, kan du tilbakestille AirPods eller ta kontakt med Apple-kundestøtte.

Og et annet spørsmål, hvordan koble til hodetelefoner?

For å bli funnet må hodetelefonene være satt i sammenkoblingsmodus. For de fleste modeller trenger du bare å holde nede strømknappen i noen få sekunder for å gå inn i sammenkoblingsmodus. I tillegg må du alltid huske å ha hodetelefonene og smarttelefonen i nærheten for å sikre at enhetene kan koble seg til. Ta dette i betraktning, hvordan søke etter airpods? AirPodsAirPodsAirPods

Slik gjør du det:

  1. Åpne Innstillinger-appen på iPhone, iPad eller iPod touch.
  2. Velg navnet ditt, og trykk deretter på Hvor er?.
  3. Trykk på Finn [enheten], og slå deretter på Finn [enheten].
  4. Slå på «Hvor er?-nettverk».

Hvordan velge AirPods som lydenhet?

Åpne Kontrollsenter, og sørg for at Bluetooth er på. Legg begge AirPods i ladeetuiet, og sørg for at begge AirPods lader. Sørg for at du velger AirPods som lydenheten din. Lukk lokket, vent i 15 sekunder og åpne det igjen. Hvor lenge varer AirPods? AirPods kan gi opptil 5 timer med lyttetid15 eller 3 timer med taletid på én lading. Hvis du lader AirPods i 15 minutter i etuiet, får du opptil 3 timer med lyttetid17 eller opptil 2 timer med taletid.

Har AirPods garanti?

Apples begrensede garanti og kjøpsbevis

Apple begrenset garanti dekker AirPods og Apple-merket tilbehør som leveres sammen med dem, mot produksjonsproblemer i ett år fra kjøpsdatoen. Du kan også ha rettigheter i henhold til forbrukerlovgivningen.
Kan AirPods Pro brukes på Android? Apples AirPods har fått mye skryt – deriblant fra ITavisen-redaksjonen – og er av de beste trådløse øreproppene på markedet. De fungerer best med iPhone og iPad på grunn av utvidet funksjonalitet, men ettersom proppene har Bluetooth fungerer de også godt med Windows og Android.

Hvordan koble AirPod Max til PC?

Sørg for at Bluetooth er på. Trykk og hold inne Støykontroll-knappen til statuslampen blinker hvitt. Velg AirPods Max i listen over enheter, og klikk på Koble til.

By Evars Aries

Hvordan lukke faner på Apple TV? :: Hvordan parre AirPods?
Nyttige lenker