Hjem > H > Hvordan Bruke Kiwi Pluss?

Hvordan bruke Kiwi pluss?

Det er enkelt å spare bonus. Registrerer du bankkontonummeret i din profil vil du spare bonus hver gang du betaler med bankkortet ditt. Bonusen samles opp på din Trumf-konto og kan når som helst disponeres. Du kan bruke bonusen til å betale for varene i butikken eller overføre den til din bankkonto.

Les mer

Hva koster det å være Trumf medlem?

Det er GRATIS å bli medlem og du sparer enkelt med ditt bankkort. Hvor ofte er det trippel Trumf?

ÅrMånedDato
2018Juni14
2018August23
2018September20
2018Oktober25

Hvor gammel må man være for å ha Trumf?

Trumf-medlemskap kan kun inngås for privatpersoner over 15 år. Det er en forutsetning for opptjening av bonus at du er bosatt i Norge. Hva er ViaTrumf? ViaTrumf gir Trumf-bonus på netthandel, og er et tilbud til alle Trumf-medlemmer. Å bruke ViaTrumf koster ingenting og er helt uforpliktende. Det er kun en mulighet for deg som Trumf-medlem til å spare enda mer bonus. Handler du med ViaTrumf, får nettbutikken beskjed om at du er Trumf-medlem.

Hvilke butikker gir Trumf poeng?

Som Trumf medlem får du 1 % Trumf-bonus på alt du handler hos dagligvarekjedene KIWI, MENY, SPAR, Joker, Jacob's, CC-mat og Nærbutikken. På utvalgte torsdager får du 3% via Trippel Trumf Torsdag. Tilsvarende, hvordan sjekke trumf-bonus? Last ned Trumf-appen og få innsikt i ditt klimaavtrykk!

I Trumf-appen kan du holde deg oppdatert på din Trumf-saldo og bruke oppspart Trumf-bonus når og hvordan du vil. Du kan også laste ned digitale kvitteringer og få spennende innsikt i ditt kosthold og klimaavtrykk.

Hva er forskjell på KIWI PLUSS og Trumf?

Med KIWI PLUSS får du de samme fordelene som som Trumf, men i tillegg 15% prosent på frukt og grønt. Andre fordeler er Kiwi bleieavtale, Kiwi huskeliste appen og Kiwi Bursdagsklubb. Det er helt gratis å være både Trumf og Kiwi Pluss medlem. Også, hvordan få kiwi trumf? Få 15 % Trumf-bonus på all fersk frukt og grønt og ferskpakket fisk hos KIWI. Du må være innlogget Trumf-medlem for å melde deg på KIWI PLUSS, aktivere en bonusbetaling hos KIWI eller for å se og endre dine kommunikasjonsinnstillinger fra KIWI.

Hva er slagordet til Kiwi?

"Sunnhet til folket" er Kiwi sitt slagord, så da tenkte vi at det burde være ett tema til en konkurranse.

By Dallas Rogg

Hvordan få Google Translate på en nettside? :: Hvordan legge til konto på Trumf?
Nyttige lenker