Hjem > H > Hvordan Slette Et Bokmerke?

Hvordan slette et bokmerke?

Viktig: Når du har slettet bokmerker, kan du ikke gjenopprette dem.

  1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Øverst til høyre klikker du på Mer Bokmerker. Bokmerkebehandling.
  3. Til høyre for et bokmerke klikker du på pil ned. Slett.

Les mer

Tilsvarende, hvordan legge til bokmerke på android?

Legg til bokmerke på Android med Google Chrome

  1. Åpne Chrome og gå inn på siden du vil bokmerke.
  2. Trykk på deleknappen øverst i adresselinjen.
  3. Velg «legg til bokmerke»
  4. For å finne bokmerket, klikker du på menyknappen nederst i høyre hjørne i nettleseren. Gå så inn på «bokmerker» og «bokmerker for mobil»
Hva er bokmerke på PC? Bokmerker i Google Chrome er en viktig og nyttig funksjon som gjøre det lettere å bruke nettleseren. Her viser vi hvordan du bruker dem. Hvis du vil huske en side i Google Chrome, er den enkleste løsningen å lagre den som et bokmerke.

Hvordan bruke hyperkobling?

Opprette en hyperkobling til en plassering på nettet

  1. Merk teksten eller bildet som skal vises som en hyperkobling.
  2. Trykk CTRL+K. Du kan også høyreklikke teksten eller bildet og klikke Kobling på hurtigmenyen.
  3. I boksen Sett inn hyperkobling skriver du inn eller limer inn koblingen i Adresse-boksen.
I forhold til dette, hvordan fjerne hyperkobling i word? Hvis du vil fjerne en hyperkobling, men beholde teksten, høyreklikker du hyperkoblingen og klikker Fjern hyperkobling. Hvis du vil fjerne hyperkoblingen fullstendig, merker du den og trykker del.

Tilsvarende, hvordan fjerne favoritter i safari?

Du kan slette bokmerker som du ikke trenger. Klikk på Sidepanel-knappen i verktøylinjen i Safari-appen på Macen, og klikk på Bokmerker. Hold nede Kontroll-tasten mens du klikker på bokmerket, og velg Slett. Hvordan fjerne favoritter? Klikk en mappe, og dra den til Favoritter. (Du kan ikke fjerne en mappe på denne måten.) Høyreklikk mappen du vil legge til eller fjerne, og klikk deretter Vis i Favoritter eller Fjern fra Favoritter.

Hvordan slette bokmerker på pc?

Hvis du vil slette alle bokmerkene i mappen, trykker du på Ctrl + A (Windows) eller Command + A (Mac) for å velge alle bokmerkene i mappen. Mens bokmerkene dine er valgt, klikker du på "Slett" i øverste høyre hjørne av "Bookmarks" -siden. Så, hva betyr bokmerke? Bokmerker er lagrede nettsideadresser (URL). Som en tjeneste som tilbys i alle moderne nettlesere er hovedformålet å tilby enkel katalogisering og tilgang til nettsteder som brukeren har besøkt og ønsker å ta vare på.

Man kan også spørre hvordan få nettside på skrivebordet?

1) Tilpass vinduet til nettleseren slik at du også ser skrivebordet. 2) Trykk og hold på ikonet til venstre i feltet der nettadressen står (hvordan ikonet ser ut kommer litt an på hvilken nettleser du har, men prinsippet er det samme). 3) Dra nettsiden over til en ledig plass på skrivebordet - og slipp.

By Maryanne

Hvordan lage snarvei på skrivebordet? :: Hvordan fjerne side fra Facebook?
Nyttige lenker