Hjem > H > Hvordan Oppgradere Icloud?

Hvordan oppgradere iCloud?

Gå til Innstillinger > [navnet ditt] > iCloud > Administrer lagring eller iCloud-lagring. Hvis du bruker iOS 10.2 eller eldre, går du til Innstillinger > iCloud > Lagring. Trykk på Kjøp mer lagringsplass eller Endre lagringsabonnement. Velg et abonnement, trykk på Kjøp, og følg deretter instruksjonene på skjermen.

Les mer

Hvordan få mer diskplass mac?

Optimaliser lagringsplass

  1. Velg Om denne maskinen fra Apple-menyen  i hjørnet av skjermen.
  2. Klikk på Lagring.
  3. Klikk på Administrer-knappen for å åpne Lagring-vinduet:
  4. For å begynne å optimalisere lagringsplass kan du velge blant funksjoner som Lagre i iCloud,* Optimaliser lagring og Rydd opp.
Hva blir sikkerhetskopiert i iCloud? iCloud-sikkerhetskopi tar en kopi av informasjonen på iPhone, iPad og iPod touch. Når enheten er sikkerhetskopiert til iCloud, kan du enkelt konfigurere en ny enhet eller gjenopprette informasjon på en du allerede har. Dette gjør du hvis du vil at iCloud skal sikkerhetskopiere enheten din automatisk.

Derav, kan man slette gamle sikkerhetskopier?

Åpne iCloud for Windows, og klikk deretter på Lagring. Klikk på Sikkerhetskopier til venstre. Til høyre ser du enheter med iCloud-sikkerhetskopi slått på. Hvis du vil slette en sikkerhetskopi, velger du en enhet og klikker på Slett. Ta dette i betraktning, hvordan se hva som er lagret på icloud? Slik får du tilgang til iCloud-bilder

Åpne Bilder-programmet. Trykk på bibliotekfanen for å se bildene dine. Trykk på Album-fanen for å se Mine album, Delte album, Personer og steder, Medietyper og Verktøy. Du kan også finne ut mer om innhold du deler med andre.

Hvordan dele iCloud lagring?

Bruk iCloud med familien din

  1. På iPhone, iPad eller iPod touch: Gå til Innstillinger > [navnet ditt] > Familiedeling. Trykk på iCloud-lagringsplass, og følg instruksjonene på skjermen.
  2. På Macen din: Velg Apple-menyen > Systemvalg og klikk deretter på Familiedeling.
Folk spør også hvordan starte mac på nytt? For å nullstille en Mac trenger du bare å gjøre følgende:
  1. Slå av Macen, og start den på nytt.
  2. Hold inne «Kommando»/»Command»-knappen og R-knappen når Macen starter.
  3. Velg «Diskverktøy» fra menyen som kommer opp.
  4. Klikk «Fortsett».
  5. Velg harddisken du vil nullstille.
  6. Velg «Slett» fra menyen øverst.

Hva er diskplass?

Dette er diskplassen du får tildelt for lagring av dine websider, samt email. Mange leverandører reklamerer med enorme mengder diskplass, som skal få deg til å tro, at her får du virkelig mye for pengene! Men, ingen tilbyr egentlig fri diskplass, da dette er både fysisk og økonomisk, umulig. Hvor mye lagringsplass trenger man på Mac? Mengden korttidsminne avgjør hvor mange programmer og vinduer du kan ha åpent uten at det går utover ytelsen til maskinen. 8, 16 og 32 GB er de vanligste størrelsene, og hva som passer for deg avhenger av hvordan du bruker Macen. Vi anbefaler 16GB for de fleste brukere.

Og et annet spørsmål, hva bør sikkerhetskopieres?

Privatpersoner burde sørge for at alt av dokumenter, bilder, og annet med enten stor bruksverdi, viktighet eller affeksjonsverdi sikkerhetskopieres. Husk også at ikke bare PC-er, men også mobiltelefoner, kan inneholde ting du ikke vil miste. Se Ti tips for sikrere mobilbruk for informasjon.

By Korie Sachez

Hvordan sikkerhetskopiere bilder fra iPhone? :: Når kommer Windows 11?
Nyttige lenker