Hjem > H > Hvordan Finne Ut Hvem Som Er På Facebook-Profilen Din?

Hvordan finne ut hvem som er på Facebook-profilen din?

Venner – bare dine venner kan se informasjonen. Kun meg – Informasjonen vises kun til deg. Bekjente – Kun de som er på din liste med bekjente kan se dette. Nære venner – Kun de som er på din liste med nære venner kan se dette.

Les mer

Angående dette, hva kan andre se på min facebook profil?

Slik sjekker du Facebook-profilen din

  1. Trykk på den lille hengelåsen helt øverst til høyre på oppgavelinjen på Facebook.
  2. Velg «Hvem kan se tingene mine?».
  3. Velg deretter «Hva kan andre personer se på tidslinjen min?».
  4. Trykk på «Vis som».
  5. Se over profilen din.
Så, hva har facebook tilgang til? Aktivitetsloggen din viser aktiviteten på din Facebook-konto. Herfra ser du dine innlegg, innlegg du er tagget i, innlegg fra andre, innlegg du har skjult, bilder, liker, kommentarer, og det meste av øvrig aktivitet – også den andre ikke kan se, som søkene dine.

Derav, hva er personer du kanskje kjenner på facebook?

Personene som dukker opp under «folk du kanskje kjenner» er sjelden tilfeldige forbipasserende, så hvordan vet Facebook hvem du kanskje kjenner? På sine hjelpesider, skriver det sosiale nettverket at de anbefaler venner basert på vanlige ting som felles venner og om man er i det samme skole/jobbnettverket. Kan man se hvem som har søkt på deg på Instagram? Bare du kan se på hvem som har sett historien din." Etter det vi vet så er det ikke mulig å se hvem som har tatt skjermbilder av bildene dine på verken Instagram eller Facebook. Apper som påstår at de kan vise deg hvem som har besøkt profilen din og hvem som har blokkert deg er nok derfor ikke til å stole på.

Hvordan få tilbake skjulte ting på tidslinjen?

Du kan se ting (som innlegg, bilder og videoer) som du har skjult på profilen din ved hjelp av aktivitetsloggen. Trykk på øverst til høyre på Facebook, og trykk deretter på navnet ditt. Trykk på , og trykk deretter på Aktivitetslogg. Trykk på Filter og deretter på Skjult fra profilen for å gå gjennom dem. Hvordan se alle venners innlegg på Facebook? Trykk på øverst til høyre på Facebook. Bla ned til Venner og klikk på navnet på vennelisten. Du vil se en oppdatering med innlegg fra personene på listen. Dette kan inkludere innlegg de har delt, innlegg de ha reagert på eller innlegg de har blitt tagget i.

Tilsvarende, kan man gjøre seg usynlig på facebook?

Klikk på «Instillinger» og velg «instillinger og personvern». Skroll litt ned på siden til feltet som heter «personvern» og se etter feltet «aktiv-status». Denne klikker du så til å være av, så vil aldri noen kunne se om du er aktiv på Facebook / Messenger. Hvem kan se hva andre skriver på profilen din? Gå til Innstillinger for profil og tagging for å administrere blant annet hvem som kan se hva andre folk publiserer på profilen din, og for å gå gjennom hvem som kan se innhold du er tagget i. Rediger grunnleggende informasjon på Facebook-profilen din, og velg hvem som kan se den.

Ta dette i betraktning, kan man skjule en venn på facebook?

Oppdatert mobilnettleseropplevelse

  1. Trykk på øverst til høyre på Facebook.
  2. Trykk på Innstillinger.
  3. Bla ned til Personvern, og trykk på Personverninnstillinger.
  4. Trykk på Hvem kan se vennelisten din? under Hvordan folk finner og kontakter deg.
  5. Velg publikummet av personer (f. eks.

By Erida Baccari

Hva betyr venners venner på Facebook? :: Er det bra trening å sykle?
Nyttige lenker