Hjem > H > Hvordan Forandre Postadresse?

Hvordan forandre postadresse?

Slik fungerer det

  1. Logg inn med BankID. Du registrerer selv din nye adresse hos oss, og du får videresendt brevsendinger til din nye adresse i to måneder.
  2. Betal med Visa eller Mastercard for det du bestiller utover to måneder.
  3. Samtidig kan du velge om Posten skal videresende din nye adresse til Folkeregisteret.

Les mer

Hvor må du registrere ny adresse når du flytter?

Hvis du skal flytte, må du sende flyttemelding til Folkeregisteret. Flyttemeldingen må du sende tidligst 31 dager før og senest 8 dager etter du har flyttet. Hva betyr C o person? c/o betyr Care Of og skal benyttes hvis ditt navn ikke står på postkassen posten er adressert til. Hvis du ønsker å benytter c/o i adressen kan du skrive det i feltet for adresse.

Hva koster det å omadressere post?

Hva som prisesInnlandUtland
Inntil 30 dager268,–350,–
Videre per uke34,–53,–
Ettersending av pakker, per pakke100,–---
Og et annet spørsmål, hvor lang tid tar det å endre adresse i folkeregisteret? Normalt så tar det fra 4 dager og oppover, alt etter mengden flyttemeldinger.

Hvordan endre bostedadresse?

Flytter du, må du melde fra både til Folkeregisteret, og til Posten. Endre din folkeregistrerte adresse ved å melde flytting hos Folkeregisteret. Når du har har gjort dette, så får vi og de andre offentlige instansene automatisk beskjed om endringen. Følgelig, kan postboks være folkeregistrert adresse? — I Folkeregisteret kan man få registrert den adressen man ønsker posten utlevert på. Dette betinger at det er en postboks eller en postkasse på en adresse der post leveres ut. Hva som er mulig må man avklare med posten, som står for postutleveringen, skriver Hammer.

Kan man bytte adresse uten å flytte?

Selv om du ikke har flyttet er det fortsatt viktig å melde adresseendring til alle som trenger det. Prinsippet er fortsatt det samme - å si i fra til de som adresserer post til deg at adressen din er endret. Hvordan registrere flytting? Ulike måte å melde adresseendring til Folkeregisteret?

  1. Send inn skjema som du kan skrive ut ved fullføring av Flytteportalens adresseendringstjeneste, signert og med kopi av legitimasjon.
  2. Personlig oppmøte på ditt lokale skattekontor.
  3. Elektronisk via Altinn.no. Les mer om dette på Skatteetaten.no.

Hvem må man sende adresseendring til?

Du er pliktig til å melde flytting til Folkeregisteret innen 8 dager etter flyttedato. Det finnes selskaper og organisasjoner som kun henter din adresseinformasjon fra Folkeregisteret. Dette gjelder blant annet banker og alle offentlige etater som NAV, Forsvaret, Lånekassen og Skatteetaten.

By Maurie

Hva må man huske på når man skal flytte? :: Hvordan har det norske språket endret seg?
Nyttige lenker