Hjem > H > Hvordan Sende Klage Til Telenor?

Hvordan sende klage til Telenor?

Ved klage via EUs klageportal må du registrere følgende e-postadresse i klageportalens klageskjema: [email protected].

Les mer

Tilsvarende, er telenor og telia det samme?

Til tross for at vi har en lang rekke mobilselskaper som tilbyr mobilabonnementer i Norge, deler alle disse på tre, eller i praksis to, mobilnett. Disse er eid av henholdsvis Telenor, Telia og Ice. Telenor sitt mobilnett var Norges første og eneste digitale mobilnett da det ble åpnet i 1993. Hvem bruker Telenor sitt nett? Listen under inkluderer mobiloperatører som benytter Telenor sitt nett for å tilby mobilabonnement, mobilt bredbånd og bedriftsabonnement.

  • Telenor Mobil.
  • Fjordkraft Mobil.
  • Gudbrandsdal Energi Mobil.
  • Happybytes.
  • NorgesEnergi Mobil.
  • Nortel.
  • PlussMobil.
  • Release.

Kommer ikke inn på Telenor Mine sider?

Dette problemet kommer ofte sammen med feilmeldingen En feil har oppstått. Sjekk først om det samme problemet oppstår når du logger inn på en annen app eller tjeneste med Telenor ID. Hvis det går fint å logge inn andre steder, er feilen gjerne knyttet til noe annet enn Telenor ID. Forsøk å re-installere applikasjonen. Derav, hva koster det å ringe telenor kundeservice 09000?

Kundeservice 09000
LittBruk, minutt-/startpris0,39/0,99
FriBruk Fast, BBT Hjemmetelefon, minutt-/startpris0,00/0,00
FriBruk Fast&Mobil+FriBruk Utland, minutt-/startpris0,00/0,00
FriBruk Norden, minutt-/startpris0,00/0,00

Hvordan kontakter jeg Telenor?

Her får du hjelp når du trenger det. Ring 915 09000. Åpent alle dager fra 08-20 – på (+47) 915 09000. Samtalen følger ordinær takst for samtale til en mobil. Hvem er best av Telia og Telenor? Best mobildekning 2022 (I Norge) leveres fra Telenor. Telenor er vesentlig bedre mot hav- og kyst områder. Behøver du godt mobilt bredbånd så bør man gi Ice ett forsøk. Alle andre områder så er dekningen nærmest identisk når det kommer til Telia og Telenor.

Så, hvilket telenett bruker ice?

Siden vi bygger et rent mobildatanettverk som er rigget for fremtidens mobilløsninger, vil alle vanlige samtaler skje i Telia sitt nett. I områder hvor vi ennå ikke har bygget egen 4G-datadekning, vil kundene våre få tilgang til Telias 4G-dekning. Og et annet spørsmål, er telia større enn telenor? Med ca. 1,2 millioner kunder (2012) var selskapet Norges nest største mobiloperatør etter Telenor, og foran utfordreren Tele2. NetCom eier og drifter sitt eget GSM 900- og 1800-nettverk med 98 % befolkningsdekning i det meste av Norge, samt et nyere UMTS-nettverk for 3G-tjenester.

Hvordan er dekningen til Ice?

Ice har bygget et moderne mobilnett for å utfordre de etablerte aktørene i bransjen. Vi har dekning i hele Norge og utvider stadig, for å sikre god 4G og 5G-dekning over hele landet.

By Compton Blevens

Hvordan måle mobildekning? :: Hvordan fjerne navnet sitt fra Google Maps?
Nyttige lenker