Hjem > H > Hvordan Låse Skjermen På Ipad?

Hvordan låse skjermen på iPad?

Skru på begrenset tilgang

Du skrur funksjonen på ved å gå inn i menyen Innstillinger, deretter Generelt og velger punktet Tilgjengelighet. Her blar du ned til overskriften Læring og velger å skru på Begrenset tilgang. Når du har gjort det, må du velge en adgangskode som du skal bruke senere i forløpet.

Les mer

Hvordan låse opp skjermen på iPad?

Skjermrotasjon på iPad

  1. Sørg for at Roteringslås er slått av: Sveip ned fra høyre hjørne øverst på skjermen for å åpne Kontrollsenter. Deretter trykker du på knappen for Roteringslås for å forsikre deg om at funksjonen er slått av.
  2. Vend iPaden sidelengs.
Hvordan blokkere en nettadresse i Safari? Opplæring: Hvordan blokkere sider i Safari
  1. Gå til Innstillinger og klikk på alternativet "Generelt".
  2. Bla til du finner "Begrensninger", og når du er i denne delen, klikk på "Aktiver begrensninger".
  3. Skriv inn passordet to ganger, og klikk på delen "Nettsteder" i alternativet "Autorisert innhold".

Følgelig, hvordan skru av foreldrekontroll på ipad?

Gå til Innstillinger og trykk på Skjermtid. Trykk på Slå på Skjermtid og deretter på Fortsett. Trykk på Dette er mitt barns [enhet]. Konfigurer Skjermfri tid, Appgrenser og Innhold og personvern med alle ønskede begrensninger for barnet, eller trykk på Ikke nå. Hvordan slå av Skjermtid uten kode? Gå til Innstillinger > Skjermtid. Trykk på Endre koden for Skjermtid to ganger. Trykk på Glemt koden? Oppgi Apple-ID og passord* du brukte da du opprettet koden for Skjermtid.

Hvor finner man restriksjoner på iPhone?

Apple har egne innstillinger for å begrense eller sperre tilgang til bestemte apper og funksjoner på iPad eller iPhone under noe som kalles for «Restriksjoner» - også kjent som foreldrekontroll. Gå til Innstillinger > Generelt > Restriksjoner. Trykk på Aktiver restriksjoner for å skru på funksjonen. Angående dette, hvordan gjøre telefonen barnevennlig? Beskytt barnas mobiltelefon med bruk av skjermlås når den ikke er i bruk. Krev bruk av PIN-kode med mer en fire siffer. De fleste nyere mobiltelefoner har også mulighet til å bruke fingeravtrykk, og noen har også mulighet for ansiktsgjenkjenning.

Også, hvordan slå av restriksjoner ipad?

Du kan også gå til Innstillinger > Skjermtid > Innhold og personvern og trykke på Tillatte apper. Deretter fjerner du markeringen for iTunes Store og Nettbokhandel. Sørg for at du velger en sikkerhetskode som er forskjellig fra koden du bruker til å låse opp enheten. Hvordan fjerne begrenset tilgang? Velg Innstillinger > Tilgjengelighet > Begrenset tilgang og slå på Begrenset tilgang. Juster hva som helst av følgende: Kodeinnstillinger: Trykk på Angi kode for Begrenset tilgang, og angi en kode. Du kan også slå på Face ID eller Touch ID for å avslutte en Begrenset tilgang-økt.

Tilsvarende, hvordan sette aldersgrense på ipad?

Restriksjoner og begrenset tilgang

Mens en på Android-enheter kan velge å begrense profiler, kan en på iOS-enheter begrense enhetens tilgang ved hjelp av «foreldrekontroll» – eller Restriksjoner, som det heter i menyvalget. – Når du slår dette på kan du velge hvilke apper og funksjoner som skal være begrenset.

By Jacoby Plageman

Når skjermen blir svart på iPhone? :: Hvordan låse apper på Android?
Nyttige lenker