Hjem > H > Hvordan Låne Ebøker?

Hvordan låne ebøker?

Du kan låne e-bøker fra de fleste offentlige biblioteker og lese dem på din Kobo e-leser. De fleste offentlige biblioteker bruker en tjeneste kalt OverDrive til å katalogisere og administrere e-bøker. Disse instruksjonene vil veilede deg om hvordan du låner e-bøker fra ditt lokale bibliotek ved hjelp av OverDrive.

Les mer

Er Allbok gratis?

Skoler kan fritt ta i bruk Allbok-appen på iOS og Allbok på web (allbok.no) for utlån av e-bøker til sine elever. Hvor kan jeg lese bøker på nett gratis? Fritt tilgjengelige e-bøker

  • Bokhylla.no.
  • Bokselskap.no.
  • epub.no.
  • Bergen Off. Bibliotek.
  • Project Runeberg.
  • Project Gutenberg.
  • Litteraturbanken.
  • LibriVox.

Hvilken app bruker biblioteket?

Installering og innlogging. For å komme i gang laster du ned appen BookBites fra Google Play eller Apples App Store. Appen krever at enheten din bruker minimum iOS 11 eller Android 5. Du må ha en e-postadresse og et lånekort fra biblioteket for å logge inn. Følgelig, kan man låne bøker på kindle? Last ned MOBI/Kindle format

Last ned e-boka på enheten din som MOBI-fil. Koble enheten til din Kindle, PocketBook eller annet lesebrett med USB-kabel. Lesebrettet vil dukke opp som en ekstern disk. Kopier MOBI-filen over til denne eksterne disken for å få tilgang på lesebrettet.

Og et annet spørsmål, hvordan låne bøker på nett?

Hvordan kan jeg låne e-bøker og e-lydbøker i Allbok? Allbok fra Bokbasen finnes som app for både iOS og Android og kan lastes ned fra App store eller Google play. I tillegg til å kunne låne og lese bøker på telefon og nettbrett kan låneren også velge å lese bøkene rett i nettleseren på www.allbok.no . Hvordan få tilgang til Nasjonalbiblioteket? For å få kunne søke om tilgang må du logge deg på vår tjeneste med din Feide-id eller MinId. Når søknaden er sendt inn må du kontakte personalet i biblioteket ditt for å få den godkjent. Tilgangen til å låne pliktavlevert materiale gjelder i 8 timer etter at tilgangen er aktivert.

Hvordan få norske bøker på Kobo?

Du kan bruke Språkfilteret til å finne bøker eller lydbøker på et spesifikt språk på Kobo.com.

  1. Gå til Kobo.com.
  2. Legg inn e-boken eller lydboktittelen din i søkefeltet øverst på skjermen og trykk Enter på tastaturet.
  3. Klikk på Alle under rullegardinmenyen Språk.
  4. Velg ønsket språk i rullegardinmenyen.
Hvordan fungerer Allbok? Du kan lese e-bøker og høre e-lydbøker ved å laste ned appen Allbok til smarttelefon eller nettbrett (støtter både Apple- og Android-enheter). Se neste spørsmål for lenker til hvor du laster ned appen. Registrer bibliotekkortet og pinkoden din i Allbok-appen.

Ta dette i betraktning, hvilken lydbok app er best for barn?

Lydbok-apper med barnebøker

  • Pickatale (Best for barn) Pickatale er den eneste lydbok-appen som er spesielt utviklet for barn og som kun inneholder barnebøker – mer enn 3000 av dem.
  • Fabel. Fabel er en Norsk, populær lydbok-app som også har et stort utvalg barnebøker.
  • Storytel.
  • Nextory.

By Brenn Bolz

Hvor mange enheter på Storytel? :: Hvordan finne kandidatnummer Oslomet?
Nyttige lenker