Hjem > H > Hvordan Gå Ut Av Spotify?

Hvordan gå ut av Spotify?

Avslutte gratis profil

  1. Klikk her for å gå til Spotify hjelpeside.
  2. Logg inn med Facebook eller med brukernavn og passord.
  3. Velg Account.
  4. Velg I want to close my Spotify account permanetly.
  5. Velg Close account.
  6. Igjen må du velge Close account.
  7. Så trykk Continue.

Les mer

Hvordan logge ut av Instagram på alle enheter?

Trykk på de tre parallelle horisontale linjene øverst til høyre på skjermen. Trykk på "Innstillinger" nederst på skjermen på popup-menyen. Trykk på "Logg ut" nederst på neste skjermbilde. Man kan også spørre hvordan skifte til spotify familie? Det er enkelt å skaffe seg Premium Family

  1. Registrer deg eller logg deg på med den eksisterende kontoen din.
  2. Inviter familiemedlemmer du bor sammen med til Premium.
  3. Familiemedlemmer godtar invitasjonen hjemme, bekrefter adressen, og det er det – du er en del av familien. *

Hva koster det for Spotify Premium?

Gratis – 0 kroner, men med annonser og begrenset funksjonalitet. Premium – 119 kroner per måned (65 kroner for studenter) Familie (opptil seks personer) – 189 kroner per måned. Duo (to personer) - 149 kroner per måned. Angående dette, hvor mye koster spotify premium i et år? I tillegg øker altså prisen for Premium fra 109 til 119 kroner og Premium Family fra 169 til 189 kroner i måneden. Med Duo og Family kan henholdsvis to og seks personer dele én konto. Merk at Family kun gjelder personer i samme husstand.

Hvordan fjerne enheter på Spotify?

Alt du trenger å gjøre er å logge deg på spotify.com, trykke på brukernavnet ditt og «account»-lenka. Der finner du knappen «sign out everywhere», som umiddelbart logger deg ut fra alle enheter der du er logget på. Det betyr med andre ord at du må logge på igjen på enhetene du vil bruke. PS! Og et annet spørsmål, hvor mange familiemedlemmer på spotify? Nylig senket Spotify prisene på sitt familieabonnement slik at de nå, sammen med Apple, er billigst for familier. For – mens én person fortsatt må betale 99 kroner i måneden, kan man legge til inntil fem andre familiemedlemmer på den samme kontoen mot å betale en femtilapp ekstra; altså 149 kroner.

I forhold til dette, kan man bruke spotify på flere enheter?

Om dere er flere i familien som bruker Spotify kan dere bruke samme Spotify-konto samtidig. Det er likevel noen begrensninger du bør være oppmerksom på. Du kan ikke spille musikk på flere enheter samtidig. Det vil si at du for eksempel ikke kan høre på musikk på PC-en samtidig som Spotify spiller på mobilen. I forhold til dette, hvordan fjerne instagram konto fra innlogging? Trykk på eller på profilbildet ditt nederst til høyre for å gå til profilen din. Trykk på øverst til høyre, og trykk deretter på Innstillinger. Trykk på Innloggingsinformasjon. Trykk på ved siden av kontoen du vil fjerne.

Folk spør også hvordan fjerne søkeforslag instagram?

Hvis du vil slette søkeforslag i Instagram på Android, må du gjøre følgende:

  1. Åpne Instagram-appen på Android.
  2. Gå til forstørrelsesglassikonet på bunnmenyen.
  3. Trykk på Search øverst på skjermen.
  4. Fjern hvert søkeforslag manuelt ved å trykke på X ved siden av brukernavnene deres.

By Bobby Hogan

Hvordan logge ut av gmail på Mac? :: Hvordan slette en mail som er sendt?
Nyttige lenker