Hjem > H > Hvordan Forkorte Ifølge?

Hvordan forkorte Ifølge?

Iht. er en forkortelse for 'i henhold til', som betyr under henvisning til, i overensstemmelse med eller ifølge. Eksempel: «drive handel i henhold til handelsloven», «tomten var på et kvart mål i henhold til skjøtet».

Les mer

Angående dette, kan man skrive pga?

«På grunn av» og «og så videre» forkortes «pga.» og «osv.», med punktum til slutt, mens «og lignende» og «blant annet» forkortes «o.l.» og «bl. a.». Du kan også spørre hvordan forkorte for eksempel?

A
f.født/fødd
feb.februar
f.eks.for eksempel
fhv. (bokmål)forhenværende

Hva står STFU for?

WTF blir brukt for å uttrykke «What the fuck», STFU betyr «Shut the fuck up», mens PWN3D er et slanguttrykk for å «eie noen» i for eksempel spill på internett. Hva er bestevenner på Snapchat? Et gult hjerte betyr at han eller hun som har fått gult hjerte ved siden av navnet sitt, er din bestevenn og at du er det samme tilbake. Det er dere som sender flest bilder, videoer og meldinger til hverandre.

Hva betyr Lsm?

Mange ungdommer bruker det i chatten og i daglig tale. Hei! Ordet "lsm" er en forkortelse for liksom. Og et annet spørsmål, hva betyr sap på snapchat? – «Sap» betyr What's up.

Når ble KBS revet?

De nåværende eiere overtok i 2002 KBS Stormarked som i 2010 ble revet ned for å gi plass for det nye. Det er på 65.000 m2 i to etasjer med parkeringskjeller med 850 parkeringsplasser. Det gir plass til omkring 100 handelsbedrifter av mange ulike typer. Og et annet spørsmål, hvordan skrive ihht? i henhold til → iht. (ikke ihht.)

Angående dette, hvordan forkorte millioner?

Ordene for million og milliard kan forkortes:

  • million → mill.
  • milliard → mrd.

By Licko

Hva betyr Gjøvik? :: Hva er Bgd?
Nyttige lenker