Hjem > H > Hvordan Legge Til Nettsted På Instagram?

Hvordan legge til nettsted på Instagram?

Åpne Instagram-appen din, ta et bilde eller en video (eller last opp fra kamerarullen din) Klikk på sticker-ikonet oppe til høyre i skjermbildet (firkanten med smilefjes) Velg stickeren det står «lenke» på (hvis du mot formodning ikke har den: oppdater appen din) Legg til URLen/nettstedsadressen du vil lenke til.

Les mer

Så, hvordan trykke på link på instagram?

Istedenfor å sveipe opp, åpnes lenken ved å klikke på den. Du lager altså en story, velger «link sticker» og plasserer den der du vil ha den. I forhold til dette, hvordan legge link i bio instagram? Legg til en lenke til din Instagram Bio On Mobile

Din profilside vil åpne. Her, under profilinformasjonen din, trykker du på "Rediger profil." Du er nå på skjermbildet "Rediger profil". Her klikker du på "Website" -feltet og skriver inn lenken du vil legge til i bio.

Og et annet spørsmål, hvor finner jeg url?

Finn nettadressen til en side

  1. Åpne Chrome-appen. eller Firefox-appen på Android-enheten din.
  2. Gå til google.com.
  3. Søk etter siden.
  4. Trykk på tittelen på siden i søkeresultatene.
  5. Kopiér nettadressen ved å følge fremgangsmåten for nettleseren du bruker: Chrome: Trykk på adressefeltet.
Ta dette i betraktning, hvor er bio på instagram? Logg inn på Instagram-profilen din. Gå til profilsiden din. Finn alternativet Rediger profil. Klikk på Bio og skriv deretter inn @brukernavn for ønsket profil eller legg til hashtags, som starter med #.

Hvordan få link i story?

Før du kan legge til linker i historien din må du ta et bilde, en video eller laste opp noe fra kamerarullen på mobilen din. Klikk deretter på link-ikonet plassert øverst i skjermbildet ditt. Hvordan deler man et bilde på Instagram? Instagram-appen for Android og iPhone

  1. Trykk på under bildet eller videoen i feeden.
  2. Trykk på Legg til innlegg/video i historien din.
  3. Trykk på Send til.
  4. Trykk på Del ved siden av Din historie, og trykk deretter på Ferdig.

I forhold til dette, hvordan tagge på instagram story?

Nevn en venn i innlegget

Storyen vil ikke dukke opp på profilen til den du har «tagget», men vennene dine kan enkelt klikke seg inn på profilen direkte fra storyen din. Du velger bare tekstverktøyet og skriver inn @ etterfulgt av brukernavnet.
Du kan også spørre hvordan oppdatere instagram app? Oppdater Instagram

Åpne Google Play Store eller App Store og oppdater Instagram-appen til den siste tilgjengelige versjonen.

Hva er en biografi?

Bio- er en forstavelse (prefiks) for noe som gjelder levende organismer og deres liv, eller noe som er framstilt av organisk råstoffer; eller noe som gjelder et bestemt menneskes liv.

By Mahau

Hvordan trykke på link på Instagram? :: Hvordan sette inn sider i Word?
Nyttige lenker