Hjem > H > Hvordan Skjule Instagram Innlegg For Noen?

Hvordan skjule Instagram innlegg for noen?

Slik bruker du funksjonen

Mute-funksjonen skal dukke opp når man klikker på de tre prikkene i høyre hjørne over personens bilde. Herfra skal du kunne velge om du vil skjule personens bilder, stories eller begge deler.

Les mer

Så, hvordan begrense kommentarer på instagram?

Skjul eller begrense kommentarer

For å begrense en person, trykk og hold på kommentaren (Android) eller sveip til venstre på kommentaren (iPhone) og trykk på (i). Plukke ut Restrict profil fra menyen.
Tilsvarende, hvem kan se mine innlegg på instagram? Hvis innleggene dine er angitt som offentlige, kan alle se profilen din ved å gå til instagram.com/[ditt brukernavn] på Internett. Hvis innleggene dine er angitt som private, kan bare personer som er logget på Instagram og som du har godkjent som følgere, se bildene dine.

Hvordan se hvem man fulgte sist på Instagram?

Se andres sist fulgte personer på Instagram

  1. Åpne Instagram på din Android -telefon.
  2. Trykk på profilbildet ditt.
  3. Gå til delen av kontoene du følger.
  4. Søk etter navnet på denne personen du vil se hvem du begynte å følge.
  5. Skriv inn profilen din på Instagram.
  6. Gå til listen over fulgte kontoer.
Og et annet spørsmål, kan man skjule venner på instagram? Men hvis du vil skjule følgerne dine og følgelisten for bestemte personer, you can block them. For å gjøre det, må du besøke deres Instagram-profil. Når du er på profilen deres, tap on the three dots øverst til høyre. Til slutt, trykk på Block å blokkere dem.

Hvordan skjule kommentarer på Instagram?

Instagram.com på en datamaskin:

Klikk på profilbildet ditt øverst til høyre, og klikk på Innstillinger. Klikk på Personvern og sikkerhet til venstre. Klikk på Rediger kommentarinnstillinger under Kommentarer. Angi spesifikke ord, fraser, tall og emojier du vil skjule, i tekstfeltet.
Angående dette, kan man blokkere noen på instagram? For å blokkere en bruker på Instagram, gå til profilen deres og klikk på de tre prikkene i toppen av høyere hjørne. Dette åpner en meny hvor nest øverste valg er Blokker. Så klikk på denne, og bekreft valget når spørsmålet kommet opp. Les mer: Hvordan slette søkeloggen på Instagram.

Hvordan ikke se Story på Instagram?

Hvordan skjuler jeg Instagram-historien min for noen?

  1. Trykk på eller på profilbildet ditt nederst til høyre for å gå til profilen din.
  2. Trykk på øverst til høyre, og trykk deretter på Innstillinger.
  3. Trykk på Personvern og trykk deretter på Historie.
  4. Trykk på antall personer ved siden av Skjul historie fra.
Også, kan man se hvem som ser bilder på instagram? "Hvis du vil se hvem som har sett historien din, åpner du historien og sveiper oppover på skjermen. Da ser du både antallet og brukernavnene på de personene som har sett hvert bilde eller hver video i historien din.

Hvordan se hvem andre følger på Instagram?

Så trykker du på «Følger» øverst til venstre på skjermen. Her kan du se alt de andre du følger har likt, uansett om de har privat profil.

By Ezana

Hvordan se hvem som deler innlegget ditt på Facebook? :: Hvordan foregår valpeshow?
Nyttige lenker