Hjem > H > Hvordan Redigere Et Innlegg På Facebook?

Hvordan redigere et innlegg på Facebook?

Slik redigerer du et innlegg du har delt fra siden din:

  1. Trykk på øverst til høyre i innlegget.
  2. Trykk på Rediger innlegg.
  3. Rediger innlegget ditt og trykk på Lagre.

Les mer

Så, hvordan gjøre et innlegg offentlig?

Trykk på Hva tenker du på? øverst i Nyhetsoppdatering, eller trykk på Publiser en statusoppdatering på profilen din. Herfra kan du gjøre ting som å publisere en statusoppdatering, bilde, video eller sjekke inn på et arrangement. Under navnet ditt trykker du på publikumsvelgeren (f. Hvordan offentliggjøre man en side på Facebook? Trykk på øverst til høyre på Facebook. Søk etter siden du vil publisere på, deretter velger du den fra rullegardinmenyen. Trykk på Skriv noe på siden. Skriv innlegget, og trykk deretter på Publiser.

Hvordan hindre deling av bilder på Facebook?

Du kan selv enkelt begrense hvem som har tilgang til disse bildene. Gå inn på Personverninnstillinger -> Vis flere innstillinger. Finn Tidslinje og tagging på venstre side, og klikk på Rediger for å velge hvem som har tilgang til bilder og videoer på din profil. Du kan også velge Kun meg. Tilsvarende, hvordan dele en artikkel på facebook? Nå kan du dele artikler fra Aftenposten.no med dine venner på <a href="http://www.facebook.com">Facebook</a>. I toppfeltet på alle på Aftenposten.no vil du nå se et ikon som heter "Del på Facebook" .

Tilsvarende, hva er bekjente på facebook?

Når du legger til noen på Begrenset-listen din, er dere fremdeles venner på Facebook, men de vil bare kunne se den offentlige informasjonen din (for eksempel innleggene dine og profilinformasjon du velger å gjøre offentlig), og innlegg du tagger dem i. Tilsvarende, hvordan skjule enkelte venner på facebook? Oppdatert mobilnettleseropplevelse

  1. Trykk på øverst til høyre på Facebook.
  2. Trykk på Innstillinger.
  3. Bla ned til Personvern, og trykk på Personverninnstillinger.
  4. Trykk på Hvem kan se vennelisten din? under Hvordan folk finner og kontakter deg.
  5. Velg publikummet av personer (f. eks.

Hvordan fjerne veggen på Facebook?

Trykk på øverst til høyre på Facebook, og trykk deretter på navnet ditt. Bla ned til innlegget, og trykk på øverst til høyre. Velg Skjul fra profil eller Slett innlegg. Derav, hvor stor video kan man laste opp på facebook? Tekniske krav

  1. Videovarighet: 1 sekund til 241 minutter.
  2. Maksimal filstørrelse: 4 GB.
  3. Minimumsbredde: 120 piksler.
  4. Minimumshøyde: 120 piksler.

Hvordan reposte et innlegg på Instagram?

Trykk på under bildet eller videoen i feeden. Trykk på Legg til innlegg/video i historien din. Trykk på Send til. Trykk på Del ved siden av Din historie, og trykk deretter på Ferdig.

By Jordanson Skeffington

Hvorfor får jeg ikke lagt ut bilder på Instagram? :: Hvordan kan andre dele innlegget mitt på Facebook?
Nyttige lenker