Hjem > H > Hvordan Blokkere Noen Fra My Story?

Hvordan blokkere noen fra My story?

Åpne Snapchat, og sveip nedover fra hovedskjermen, og trykk på Innstillinger-ikonet øverst til høyre. Rull ned og under "Hvem kan", velg Vis min historie. Velg Egendefinert og merk deretter av i boksen ved siden av personen du vil blokkere. Og det er det, du er ferdig.

Les mer

Kan man se andre sine bestevenner på snap?

Din bestevenneliste vil være rett øverst på vennelisten din under 'Bestevenner'. Du vil også se listen over bestevenner hver gang du trykker på et snap for å sende ut. Angående dette, hvordan kan man slette snapchat? Snapchatkontoen

Slette Snapchat

  1. Gå inn på denne lenken og logg inn med passordet og brukernavnet ditt.
  2. Under administrer konto velg Slett kontoen.
  3. Skriv inn passordet ditt og slett kontoen.

Hva er offentlig profil på snap?

Offentlige Profiler gjør det mulig at Snapchattere blir oppdaget i appen. Hvis du ønsker en Offentlig profil, så må du lage en først. Når du har skapt en Offentlig Profil, kan du vise frem de offentlige Snappene du liker best, dele dine Linser og annen informasjon. Hvordan lagre snap i chat? Her er hva du trenger å gjøre for å lagre samtalene dine langsiktig på Snapchat:

  1. Åpne appen og gå til Chats nederst til venstre.
  2. Åpne samtalen til vennen hvis melding du vil lagre.
  3. Trykk på meldingen og trykk og hold.

Hvordan lage privat story?

Hvordan legge ut en privat historie på Snapchat?

  1. Først, launch the Snapchat på telefonen og klikk deretter på din profile picture.
  2. Fra menyen som nå vises, bare gå til Stories og trykk på 'Private Story'.
  3. Vennelisten din vises nå også.
Hvorfor oppdaterer ikke snap kartet seg? Fungerer kun med aktiv app. For at posisjonen din skal kunne vises for andre snapchattere er du nødt til å åpne Snapchat-applikasjonen med jevne mellomrom. Posisjonen din oppdateres når du åpner appen, men vises kun i noen timer. Er du inaktiv for lenge på appen, vil posisjonen din på kartet forsvinne.

Man kan også spørre hvor ofte oppdateres snap kartet?

Posisjonen oppdateres hver gang en bruker åpner Snapchat, og zoomer man tilstrekkelig inn på kartet, er det fullt mulig å finne ut av for eksempel hvilket bygg eller adresse vedkommende befinner seg på. I forhold til dette, hvordan virker snapmap? Snapchat har bestemt seg for å herme etter Instagram til en forandring, og lanserer Snap Map. Kort fortalt: Snap map er en geolokasjonsfunksjon hvor du kan dele din story med verden basert på posisjonen din. Den kan enten være synlig i “spøkelsesmodus” (skjult), for venner, eller tilgjengelig for absolutt alle.

Ta dette i betraktning, hvordan skjule my story?

Om du virkelig ikke liker en bestemt Story du kommer over, kan du alltids holde på den og trykke 'Skjul' for å skjule denne Storyen og lignende Stories. Skjule Stories på Uforsk: Du kan alltid skjule hvilken som helst Story du ikke ønsker å se. Bare trykk og hold på en Story, og trykk 'Skjul'.

By Lambard Biros

Hvordan lage Snapchat konto bedrift? :: Hvordan få man stedsnavn på snap?
Nyttige lenker