Hjem > H > Hvordan Administrere Google-Konto?

Hvordan administrere Google-konto?

Administrer Google Innstillinger

  1. Trykk på Administrer Google-kontoen din under «Konto».
  2. Øverst ruller du til fanen du vil åpne.
  3. Trykk på en fane: ​​Startside. Personlig informasjon. Oppdater grunnleggende informasjon i Google-kontoen din. Finn ut hvordan du endrer navnet ditt og annen informasjon.

Les mer

Når kan barn få YouTube kanal?

Aldersgrense på Youtube

Youtube skriver i sine vilkår at man må akseptere følgende for å bruke tjenesten: «Du kan bruke Tjenesten hvis du er minst 13 år gammel; barn i alle aldre kan imidlertid bruke Tjenesten og YouTube Kids (der dette er tilgjengelig) hvis de er aktivert av en forelder eller verge.»
Hvordan få mange visninger på YouTube? YouTube registrer hvor lenge brukerne ser på videoene dine og verdsetter de videoene seeren bruker mest tid på. Dette er for å forhindre videoer som lurer til seg seere med høy rangering. Lag videoer som er lengre enn 30 sekunder. YouTube registrerer ikke visninger av videoer dersom seertiden er kortere enn dette.

Deretter, hvordan få medlemmer på youtube?

Bli kanalmedlem

  1. Gå til youtube.com eller åpne YouTube-appen.
  2. Gå til kanalen til skaperen du vil støtte, eller en video som vedkommende har lastet opp, for å se om vedkommende har slått på medlemskap på kanalen sin.
  3. Klikk på Bli medlem.
  4. Følg veiledningen for å registrere betalingsopplysningene dine.
  5. Klikk på Kjøp.
Hvordan fjerne abonnement på YouTube? Gå til youtube.com/paid_memberships. Klikk på Deaktiver. Klikk på Fortsett for å si opp abonnementet. Velg årsaken til at du vil si opp, og klikk på Neste.

Derav, hvor mange følgere må man ha for å tjene penger?

Med 5000 følgere kan man forvente å tjene rundt 3000 kroner per sponsede post og med 10.000 følgere kan man forvente 6000 kroner per post. Virkelig store profiler kan tjene mer enn 30 – 40.000 kroner per sponsede innlegg. Tilsvarende, hvem tjener mest på youtube? MrBeast med 88,3 millioner abonnenter på YouTube troner øverst på inntektstoppen utarbeidet av Forbes. 23-åringen som egentlig heter Jimmy Donaldson skal ha tjent 54 millioner dollar i fjor – 475 millioner kroner.

Hva koster en Google-konto?

Det koster ingenting å opprette en Google-konto. Du kan også spørre hva trenger man en google-konto til? En Google-konto er en brukerkonto som gir adgang til Google-eide tjenester slik som Blogger, YouTube og Google Groups. En konto kan opprettes ved å registrere en e-postadresse hos Gmail, eller ved å bruke en eksisterende e-postadresse fra en annen leverandør.

Hvor er Google-kontoen min?

Se enheter med kontotilgang

  1. Gå til Google-kontoen din.
  2. Velg Sikkerhet i navigasjonspanelet til venstre.
  3. Velg Administrer alle enheter i Enhetene dine-panelet.
  4. Du ser enheter der du er logget på Google-kontoen din nå eller har vært det i løpet av de siste ukene.

By Norman Mulling

Hvilke kort støtter Google Pay? :: Når blir Snapchat slettet?
Nyttige lenker