Hjem > H > Hvordan Få Til To Historier På Instagram?

Hvordan få til to historier på Instagram?

For å lage en ny story, går du inn på Instagram og trykker på profilbildet ditt øverst i venstre hjørne. Da kommer du til en kameraskjerm. Herfra kan du enten laste opp et bilde eller en video du allerede har tatt, eller ta et nytt bilde/video med kameraet på Instagram.

Les mer

Hvordan få collage på Insta story?

Åpne Instagram på mobilen din, og klikk deretter på I tillegg til knappen nederst for å gå inn i galleriet ditt. Før du laster opp bilder, kan du klikke på Layout knappen for å velge opptil 9 bilder du vil collage. Deretter kan du velge ønsket layout øverst. Angående dette, hvordan dele story? Klikk på delingsknappen under bildet (papirfly-ikonet). Hvis du finner 'Legg til innlegg i historien din' øverst i listen, har du tilgang til funksjonen. Nb! Du kan også dele andres innlegg, forutsatt at de har aktivert 'Videredeling til Stories' Er du usikker på om du har aktivert funksjonen?

Deretter, hvordan legge til flere bilder på samme instagram?

Åpne Instagram og klikk på plusstegnet for å legge til et nytt bilde. Velg det første bildet du vil legge til, og trykk deretter på Velg flere. Velg bildene og videoene du vil legge til innlegget - du kan ha totalt ti - i den rekkefølgen du vil at de skal vises. Hvordan se tidligere Story på Instagram? For å se historiene til de personene du ikke følger på Instagram, går du inn på profilen deres og klikker på profilbildet. Da vil historien komme opp på skjermen om den personen har lagt ut noe nytt.

Angående dette, hvordan se story på insta uten at det vises?

Her er fremgangsmåten:

  1. Trykk på story-ikonet før eller etter den du vil snike på.
  2. Hold inne på bildet, og du vil se at ikoner og streker forsvinner og bildet står alene.
  3. Ta en annen finger og sveip forsiktig over bildet, og du vil se storyen uten at vedkommende får beskjed om at du har sett den.
I forhold til dette, hvordan lage en collage? En kollasj er en gruppe bilder som er satt sammen til ett bilde.
  1. Gå til photos.google.com på en datamaskin.
  2. Logg på Google-kontoen din.
  3. Klikk på Verktøy i menyen til venstre.
  4. Klikk på Animasjon eller Kollasj under «Opprett ny».
  5. Velg bildene du vil ta med.
  6. Klikk på Opprett øverst.

Hvordan deler man på Instagram?

oppfordre kunder til å dele bilder av produkter kjøpt i din nettbutikk og be de tagge bildene sine med en bestemt hashtag hvis de ønsker å blir repostet. Bruk 'Repost' til å søke etter en bestemt bruker eller hashtag, klikk på bildet, trykk 'repost' og vips! Hvordan dele en link på Instagram? Åpne Instagram-appen din, ta et bilde eller en video (eller last opp fra kamerarullen din) Klikk på sticker-ikonet oppe til høyre i skjermbildet (firkanten med smilefjes) Velg stickeren det står «lenke» på (hvis du mot formodning ikke har den: oppdater appen din) Legg til URLen/nettstedsadressen du vil lenke til.

Hvordan dele fra Instagram?

Å dele et Instagram-innlegg med Instagram-historien din er enkelt sammenlignet med å dele det i feeden din.

  1. Start Instagram-appen og finn innlegget du vil dele.
  2. Trykk på paper airplaneunder innlegget. Dette lanserer Share.
  3. Trykk på Add post to your Story.
  4. Trykk på nederst til venstre Your Story å poste.

By Nicola Duvel

Hvordan legge ut bildeserie på Instagram? :: Hvordan installere Korrekturverktøy i Word?
Nyttige lenker