Hjem > H > Hvordan Laste Ned Dokumenter Fra Icloud?

Hvordan laste ned dokumenter fra iCloud?

Last opp filer

Gjør ett av følgende i iCloud Drive på iCloud.com: Dra filer fra skrivebordet eller en mappe på datamaskinen til iCloud Drive-vinduet, eller et mappeikon i iCloud Drive-vinduet. Hvis du drar en fil til et mappeikon, markeres ikonet for å bekrefte at filen legges til i mappen.

Les mer

Hvordan komme inn på min iCloud?

Se om du allerede er logget på med Apple-ID-en din

  1. På iPhone, iPad, iPod touch eller Apple Watch. Trykk på Innstillinger og så på navnet ditt.
  2. På Mac. Velg Apple-menyen  > Systemvalg, og klikk på Apple-ID.
  3. På PC. Åpne iCloud for Windows, og se etter Apple-ID-en under navnet ditt.
Kan man logge på iCloud fra PC? På en Windows-PC kan du konfigurere og logge på iCloud for Windows for å få tilgang til bilder, dokumenter med mer. Du kan også logge deg på iCloud.com fra nettleseren din. Finn ut hvilke iCloud.com-funksjoner som er tilgjengelige på enheten din.

Hvordan laste ned bilder fra iCloud til ny iPhone?

For å laste ned bildene og videoene på iOS-enheten din går du til Innstillinger > [navnet ditt] > iCloud > Bilder og velger Last ned og behold originaler. På en Mac åpner du Bilder og velger Bilder > Valg, deretter klikker du på iCloud og velger Last ned originaler til denne maskinen. Hvor lagres dokumenter på iPhone? Slik finner du filene dine i Filer-appen

  1. Åpne Filer-appen på iPhone, iPad eller iPod touch. Ser du ikke det blå Filer-appsymbolet på startskjermen? Bare sveip ned og søk etter Filer-appen.
  2. I Filer-appen kan du søke etter eller navigere til filen du er ute etter.

Dessuten, hvordan finne icloud på iphone?

På iPhone, iPad eller iPod touch

Gå til Innstillinger > [navnet ditt]. Trykk på iCloud.
Folk spør også hva er en icloud konto? iCloud er Apple-tjenesten som lagrer bildene, filene, notatene, passordene og de generelle dataene dine på en sikker måte i nettskyen, og holder dem oppdatert på alle enhetene dine automatisk. Med iCloud er det også enkelt å dele bilder, filer, notater og mer med venner og familie.

I forhold til dette, når man har glemt sin apple-id?

Du kan også gå til nettstedet for Apple-ID-kontoen hvis du trenger hjelp til å finne det. Gå til Apple-ID-kontonettstedet, klikk på «Glemt Apple-ID eller passord?», og følg instruksjonene på skjermen. Deretter, hvor finner jeg apple-id? Velg Apple-menyen  > Systemvalg. Klikk på Apple-ID. Klikk på et enhetsnavn for å vise informasjon om den aktuelle enheten, for eksempel modell, serienummer og OS-versjon. Informasjonen kan variere avhengig av typen enhet.

Hvordan få tilgang til iCloud på PC?

Legg iCloud til Windows Start-menyen eller oppgavelinjen

For å gjøre det enkelt for deg å åpne iCloud, kan du legge til iCloud-ikonet på oppgavelinjen ved å klikke på Start-knappen > høyreklikk på iCloud > Mer > Fest til oppgavelinjen.

By Doughty

Hvordan laste ned alle bilder fra iCloud til PC? :: Hvordan laste ned som pdf?
Nyttige lenker