Hjem > H > Hvordan Fungerer Allbok?

Hvordan fungerer Allbok?

Du kan lese e-bøker og høre e-lydbøker ved å laste ned appen Allbok til smarttelefon eller nettbrett (støtter både Apple- og Android-enheter). Se neste spørsmål for lenker til hvor du laster ned appen. Registrer bibliotekkortet og pinkoden din i Allbok-appen.

Les mer

Kan man låne e-bøker på biblioteket?

Nå kan du som Deichman-låner laste ned appen Allbok. Her kan du låne e-bøker og lydbøker på nett. Kan man dele e bøker? Kopisperre. Enkelte forlag legger inn kopisperre på nedlastbare bøker. Når du kjøper og laster ned en bok, låses boken til deg. Sperren gjør at boken ikke kan deles med andre.

Du kan også spørre kan man dele bøker man har kjøpt på kindle?

Deler biblioteket

Med Family Library har dere hver deres uavhengige kopi. Det kan være litt kronglete å sette opp første gang. Ikke minst må du ha en ganske ny Kindle for å kunne dele bøker, og en enda nyere trengs for å administrere biblioteket.
Kan man låne bøker til Kindle? Last ned MOBI/Kindle format

Last ned e-boka på enheten din som MOBI-fil. Koble enheten til din Kindle, PocketBook eller annet lesebrett med USB-kabel. Lesebrettet vil dukke opp som en ekstern disk. Kopier MOBI-filen over til denne eksterne disken for å få tilgang på lesebrettet.

Dessuten, hvor mye koster en kindle?

ProductKindle Paperwhite 5 (11. generasjon)Kindle Oasis 3 (10. generasjon)
Pris testet1990 kr3090 kr
Skjermstørrelse6,8 tommer7 tommer
Pikseltetthet300 ppi300 ppi
Skjermoppløsning1648 x 12361680 x 1264
Kan man bruke Storytel på Kindle? Kan Storytel brukes med Kindle? Det er ingen støtte mellom Kindle og Storytel. Du trenger heller ikke Kindle lesebrett for å bruke Storytel. Du kan lese e-bøkene hos Storytel direkte på mobil / nettbrett.

Har Kindle norske bøker?

Er du klar over at de fleste norske bøker kan leses på Kindle? Det gjelder både bøker fra norske forfattere, og bøker som er oversatt til norsk. Det er lekende lett å overføre en ebok til din Kindle: Med ett klikk sender du bøkene fra bokhyllen på EBOK.NO. Og et annet spørsmål, hva er en kindle? Amazon Kindle er en e-bokleser fra Amazon.com. Kindle brukes til å kjøpe e-bøker og lese disse samt blogger, tidsskrifter og aviser via enheten.

I forhold til dette, hva er min kindle adresse?

På samme side, under 'Send-to-Kindle E-mail Settings', finner du e-postadressen til Kindlen din.

By Eachern Norman

Hvordan laste ned på Android? :: Hvordan laste ned ebøker?
Nyttige lenker