Hjem > H > Hvordan Laste Ned Episoder På Hbo?

Hvordan laste ned episoder på HBO?

Å laste ned en video er superlett. Bare trykk på det runde ikonet med en pil inni som ligger direkte til høyre for episoden du vil se. Deretter legger episodene seg i en egen «Nedlastninger»-fane i appen.

Les mer

Kan man laste ned serier på HBO?

For å laste ned filmer eller TV-serier fra HBO Nordic trenger du et aktivt abonnent og appen. Du kan kun laste ned på appene til Android og iOS, så det er ikke mulig å laste ned på PC eller Mac. Kan man se offline på HBO? Nå kan du se også uten nettilgang.

Selv om HBO Nordic har et lass av gode filmer og TV-serier, er ikke appen det folket liker best med tjenesten, med henholdsvis 2,1 og 2,6 av 5 stjerner fra brukerne i App Store (iOS) og Play butikk (Android).

Hvordan se HBO på Altibox?

Logg inn på 'Mine sider' og velg inn HBO Nordic med poengene i din tv-pakke. Du finner HBO Nordic-appen i tv-menyen. Har du ikke den nyeste versjonen av Altibox TV? Les mer og oppgrader. Også, hvordan logge inn på hbo max? Slik logger du inn på HBOMax.com:

  1. Gå til HBOMax.com på datamaskinen din og velg Logg inn (øverst til høyre).
  2. Oppgi e-postadressen og passordet for HBO Max-kontoen din (eller HBO Nordic- eller HBO España-kontoen din) og så Logg inn.
  3. Velg profilen din og du er klar til å strømme.

Hvorfor funker ikke HBO Max på Mac?

Hvis du bruker Safari 11 eller nyere på Mac, kan du prøve disse trinnene: Åpne Safari-nettleseren og gå til: HBOMax.com. Velg Innstillinger for dette nettstedet i Safari-menyen. Hold markøren over Automatisk avspilling og velg Tillat automatisk avspilling av alt. Dessuten, hvordan få hbo max på telia? Jeg har TV fra Telia, kan jeg få HBO Max i TV-abonnementet mitt? Hvis du har TV-abonnement med 50 poeng eller mer, finner du HBO Max i Valgmenyen (40 poeng). Har du i tillegg Bredbånd 750 Mbps eller raskere, kan du legge til HBO Max uten ekstra kostnad, og kan bruke poengene dine til noe annet.

Hvordan få HBO Max på Altibox?

HBO Max vil foreløpig ikke finnes i Altibox-appen eller på tv.altibox.no, så du må laste ned og bruke HBO Max-appen på mobil og nettbrett, eller gå til hbomax.com hvis du vil se på nett. Hvordan se HBO Max i utlandet? Hvordan se HBO Max i utlandet

  1. Bruk en VPN og abonner på den.
  2. Installer VPN-tjenesten du liker best.
  3. Logg deg på VPN-en med informasjonen du brukte til å registrere deg.
  4. Velg en server fra USA og koble til den slik at du får tilgang til HBO Max.
  5. Kjøp et HBO-gavekort og abonner på HBO Max-tjenesten.
  6. Kos deg med HBO Max.

Tilsvarende, hvor kan jeg se hbo max?

Hvor kan jeg se HBO Max? Innholdet fra HBO Max ligger allerede i Telia Play, som er tilgjengelig via nett-TV, apper til smarttelefoner og nettbrett, Apple TV, Android Smart-TV og TV-dekoderen Telia box.

By Irme Ricciardi

Hvordan laste ned programvare på Mac? :: Hvordan koble HBO Max til TV?
Nyttige lenker