Hjem > H > Hvordan Lage Snarvei I Chrome?

Hvordan lage snarvei i Chrome?

Slik gjør du det hvis du har Chrome som din favoritt-nettleser.

  1. Klikk på meny-ikonet øverst til høyre i nettleseren.
  2. Velg «Flere verktøy» og «Legg til på skrivebordet»
  3. Skriv inn et ønsket navn på ikonet og klikk på «Legg til».

Les mer

Dessuten, hvordan gruppere faner?

Gruppér fanene dine

Åpne Chrome på datamaskinen. Høyreklikk på en fane, og velg deretter Legg til i en ny gruppe. For å legge til en fane i en eksisterende gruppe, dra fanen inn i gruppen. For å fjerne en fane fra en gruppe, høyreklikk på fanen og velg Fjern fra gruppen.
Hvordan gruppere faner i Chrome? På Android-enheten din:

  1. Åpne Chrome-appen.
  2. Trykk på Bytt fane . Opprett en fanegruppe: Trykk og hold på en fane, og dra den over en annen fane du vil gruppere den med. Legg til en fane i en eksisterende gruppe: Trykk og hold på fanen, og dra den inn i gruppen. Gi navn til en fanegruppe: Trykk på fanegruppen Mer.

Hvordan legge nettside på skrivebordet?

1) Tilpass vinduet til nettleseren slik at du også ser skrivebordet. 2) Trykk og hold på ikonet til venstre i feltet der nettadressen står (hvordan ikonet ser ut kommer litt an på hvilken nettleser du har, men prinsippet er det samme). 3) Dra nettsiden over til en ledig plass på skrivebordet - og slipp. Hvordan feste nettside til oppgavelinjen? Velg Start , rull til appen du vil feste, og trykk og hold (eller høyreklikk) appen. Velg Mer > Fest til oppgavelinjen. Hvis appen allerede er åpen på skrivebordet, trykker og holder du (eller høyreklikker) ikonet på appens oppgavelinje, og deretter velger du Fest til oppgavelinjen.

Angående dette, hvordan lage snarvei skrivebordet?

Bla Windows til dokumentet eller filen du vil opprette en snarvei på skrivebordet for, i Windows Explorer. Høyreklikk navnet på dokumentet, og klikk deretter Opprett snarvei. I Windows 8 klikker du Send til > skrivebord (Opprett snarvei). En snarvei til dokumentet eller filen vises på skrivebordet. Hva menes med faner? Fane er et rikt dekorert tøystykke festet til en stang. Det brukes som tegn for statsoverhode, militæravdeling, institusjon, laug eller forening. Språklig betyr ordet fane tøy, og en fane består nå nesten alltid av en duk.

Folk spør også hvordan åpne faner?

Trykker du ctrl+shift+t (Windows) eller cmd-shift-t (Mac), åpner du fanen du sist lukket. Du kan til og med gjøre det flere ganger for å åpne flere faner du kom til å lukke. Dette fungerer på de aller fleste kjente nettlesere, inkludert Chrome, Firefox, Internet Explorer, Opera og Safari. Og et annet spørsmål, hva er ny fane? Få de siste nyhetene, fine bilder eller ha notatene dine tilgjengelige hver gang du åpner en ny fane i Google Chrome. Du har kanskje ikke tenkt på det, men i løpet av en dag foran PC-en er «ny fane»-siden i nettleseren kanskje en av nettsidene du ser flest ganger.

Hvordan lukke faner på Iphone?

Fra Hjem-skjermen sveiper du opp fra bunnen av skjermen og stopper på midten av skjermen. Sveip til høyre eller venstre for å finne appen du vil lukke. Sveip opp på appens forhåndsvisning for å lukke appen.

By Susumu

Hvordan lage snarvei Google Chrome? :: Hvordan kan jeg redde miljøet?
Nyttige lenker