Hjem > H > Hvilken Garanti Har Mester Grønn På Produktene?

Hvilken garanti har Mester Grønn på produktene?

Kvalitet & Garanti er to ord vi er stolte av å kunne kombinere. Derfor har vi kvalitetsgaranti på alle blomster og planter. Vi bytter alle blomster og planter som ikke holder garantert kvalitet og levetid. Du skal være trygg på at blomster og planter kjøpt hos Mester Grønn alltid har den beste kvaliteten.

Les mer

Folk spør også hva er giftig på liljekonvall?

Liljekonvall (Convallaria majalis) er giftig og inneholder hjerteaktive stoffer. Kontakt Giftinformasjonen (22 59 13 00) dersom barnet ditt har spist flere enn 5 bær eller blomster fra liljekonvall. Ta også kontakt hvis barnet kan ha spist mer enn en liten bit av et blad. Hjertesyke skal alltid følges opp. Deretter, hvilke blomster er spiselig? Blomster du trygt kan spise

Fioler, stemorsblomster, ringblomst, blomkarse, nellik, georginer (Dahlia) agurkurt, hawaiirose, månedsjordbær, kløver, kornblomst, lavendel, rose, stokkrose, tagetes, Impatiens (Lise springfrø) og blomster fra krydderurter.

Så, hvordan lykkes med ringblomster?

Pass på å holde jorden lett fuktig til enhver tid. Så gjerne ringblomstene med ca. 20 cm mellomrom, det er imidlertid ingen forutsetning. Ringblomstene klarer seg fint uansett, og får de mye sol, vil de snart vokse seg store og gi fargerik blomsterprakt i hagen. Hvordan ta frø av ringblomst? Når frøene fra ringblomsten har blitt brune, er de modne for sanking. Ved å knuse frøkapselen med fingrene, eller tømme en frøkapsel som har åpnet seg på ett hvitt underlag ser du enklere hva som er frø, og hva som er rusk.

Følgelig, hvordan så kjempeverbena?

Kjempeverbena fra frø

Frøene trenger 3-4 uker på å spire. For å få store nok planter til at de kan blomstre i juli-august, må du så tidlig, fra november til mars. Frøene spirer best i mørke, fra 20-25 grader. Dekk frene med et tynt lag jord og sett til spiring på badgulvet.
Hvordan så Kosmos? Cosmos er en av de ettårige plantene våre, de du må så på nytt hvert år. Men den er enkel å så, du kan så den direkte ute i bedet, men vi bruker å så den inne. Den spirer og vokser raskt, så du bør vente med å så den til 4-5 uker før siste frost.

Hvordan plante Fløyelsblomst?

Holdes fuktig til frøene spirer. Så tynt i fuktet såjord. Plant om etter oppkomst til 1 plante/potte med gjødslet jord. Still lyst og svalt. Hvordan tørke spiselige blomster? Slik tørker du blomster til kakepynt

  1. Riv av kronbladene på blomsten du vil tørke og legg dem på et bakebrett med bakepapir.
  2. Sett inn i ovnen på 50 grader (over/undervarme). Eller, la tørke på benken i et par dager (ikke utsatt for sollys)
  3. La stå i ovnen til det er helt tørt \ – ca. to timer.
  4. Oppbevares lufttett.

Hvordan tørke kornblomster?

Tørking av kornblomst og urter i ovn

  1. Legg blomstene eller urtebladene utover en rist eller på bakepapir i ovnen. Pass på at bladene ikke dekker hverandre.
  2. Sett stekeovnen på 40-50 grader og ha ovnsdøra på gløtt. La ligge til de er knusktørre.
  3. Legg over i glass med lufttett lokk.

By Morna

Hvordan lage egen ringetone på iPhone? :: Hva er ringblomst bra for?
Nyttige lenker