Hjem > H > Hvordan Legge Til Trendlinje I Excel?

Hvordan legge til trendlinje i Excel?

Legg til en trendlinje

  1. Velg et diagram.
  2. Velg + øverst til høyre i diagrammet.
  3. Velg trendlinje. Obs!: Excel viser trendlinjealternativet bare hvis du velger et diagram som har mer enn én dataserie uten å velge en dataserie.
  4. Velg alternativene for dataserier du vil bruke, i dialogboksen Legg til trendlinje, og klikk OK.

Les mer

Hvordan sette inn et diagram i Excel?

Klikk Diagram i Illustrasjoner-gruppen på Sett inn-fanen. Klikk et diagram i dialogboksen Sett inn diagram, og klikk deretter OK. Office Excel 2007 åpnes i et eget vindu og viser eksempeldata i et regneark. Erstatt Excel i vinduet ved å klikke en celle i regnearket og deretter skrive inn dataene du vil bruke. Hvordan lage et linjediagram? Opprette et linjediagram

  1. Kopier eksempelregnearkdataene til et tomt regneark, eller åpne regnearket som inneholder dataene du vil tegne inn i et linjediagram.
  2. Merk dataene du vil tegne inn i linjediagrammet.
  3. Klikk sett inn-fanen, og klikk deretter Sett inn linje eller arealdiagram.
  4. Klikk Linje med indikatorer.

Derav, hvordan dele dokumenter i google docs?

Åpne startskjermen for Google Dokumenter, Regneark, Presentasjoner eller Skjemaer på en datamaskin. Åpne filen du vil opprette en kopi av. Lag en kopi. Skriv inn et navn og velg hvor du vil lagre filen. Så, hvordan lage felles google dokument? Klikk på mappen du vil lagre filen i. Klikk på Opprett. Hold musepekeren over Dokument, Presentasjon eller Regneark, avhengig av hva slags fil du vil opprette. Klikk på Google Dokumenter, Google Regneark eller Google Presentasjoner.

Hvordan dele en excel fil?

Del Excel-arbeidsboken med andre

  1. Velg Del.
  2. Velg tillatelser, og deretter Bruk.
  3. Legg til personer.
  4. Skriv inn en melding, hvis du vil.
  5. Velg Send.
Ta dette i betraktning, hvordan finne variasjonsbredde på regneark? Det finnes ingen egen funksjon for variasjonsbredde i Excel. Vi må finne det største tallet, og trekke fra det minste. Forskjellen på de to er variasjonsbredden.

Hvordan låse en kolonne i Google regneark?

For å feste data på ett sted og fortsatt kunne se dem når du ruller nedover eller bortover siden, kan du fryse rader eller kolonner.

  1. Åpne et regneark i Google Regneark-appen på Android-enheten din.
  2. Trykk og hold på en rad eller kolonne.
  3. I menyen som dukker opp, trykker du på Frys eller Opphev frysingen.
Hvordan summere i regneark? Hvis du trenger å summere en kolonne eller rad med tall, kan du la Excel gjøre det for deg. Merk en celle ved siden av tallene du vil summere, klikk på Autosummer på Hjem-fanen, og trykk deretter på ENTER, så er du ferdig.

Hvordan sende et Word dokument på mail?

Åpne filen du vil sende. Klikk på Send til e-postmottaker på verktøylinjen for hurtigtilgang for å åpne en e-postmelding. Filen vises i meldingsfeltet. Angi aliasene til mottakerne, rediger emnelinjen og meldingsteksten etter behov, og klikk deretter Send.

By Ling

Hvor har du vært kart? :: Hvordan fungerer regneark?
Nyttige lenker