Hjem > H > Hvordan Finne Nedlastinger På Mac?

Hvordan finne nedlastinger på Mac?

Se objektene du har lastet ned

Klikk på Vis nedlastinger-knappen oppe i høyre hjørne i Safari-vinduet i Safari-appen på Macen.

Les mer

Hvordan lagre en fil på mac?

Du kan arkivere et dokument når som helst. Arkiver et dokument: I et dokument velger du Arkiv > Arkiver, skriver inn et navn, velger hvor du vil arkivere dokumentet (klikk på pil ned-knappen for å vise flere plasseringer), og klikker på Arkiver. Følgelig, hvordan konvertere pdf til word på mac? Åpne en PDF-fil i Acrobat DC.

  1. Åpne en PDF-fil i Acrobat DC.
  2. Klikk på Eksporter PDF-verktøyet i ruten til høyre.
  3. Velg Microsoft Word som eksportformat, og velg deretter Word-dokument.”
  4. Klikk på Eksporter.
  5. Lagre den nye Word-filen:

Hva heter Word på Mac?

Pages er navnet på Apples alternativ til Word. Det følger gratis med alle Mac-er, iPhone-er og iPad-er, og er en del av en «kontorpakke» hvor også Numbers (regneark) og Keynote (presentasjoner) følger med. Angående dette, hvordan lagre et dokument i pdf? Hvis du skal konvertere et Word-dokument til PDF, velger du alternativet Save as eller Lagre som, og etter at du har velg stedet du vil lagre filen, velger du PDF som format fra menyen Save as type eller Lagre som type.

Angående dette, hvordan lage snarveier på pc?

Trykk og hold (eller høyreklikk) skrivebordet, og velg deretter Ny > Snarvei. Skriv inn plasseringen til elementet, eller velg Bla gjennom for å finne elementet i Filutforsker, velg deretter plasseringen og velg OK. Velg Neste, og velg deretter Fullfør. Hvordan Lagre lenke på skrivebordet? Klikk på ikonet på venstre siden av nettadressen i adressefeltet i nettleseren og dra ikonet over på skrivebordet i Windows og slipp taket på skrivebordet.

Hvordan feste til oppgavelinjen?

Trykk og hold (eller høyreklikk) på en app fra Start-menyen eller applisten, og velg deretter Fest til oppgavelinjen om tilgjengelig. Gå til Start-menyen eller applisten, trykk og hold på (eller høyreklikk på) en app, og velg deretter Mer > Fest til oppgavelinjen . Tilsvarende, hvordan rydde i apper? #1: Slett apper

Den generelle fremgangsmåten for å slette en app på smartmobilen er ved å trykke og holde på ikonet på hjemskjermen til det begynner å riste, for så å enten trykke på et x-ikon eller hive det i en søplekurv som dukker opp på skjermen.

Ta dette i betraktning, hvordan lage app bibliotek?

Legg til på startskjermer

  1. Åpne Alle apper. Finn ut hvordan du åpner apper.
  2. Trykk på appen og dra den. Du ser bilder av hver enkelt startskjerm.
  3. Dra appen dit du vil ha den. Løft fingeren.

By Strep

Hvordan lage meningsmåling? :: Hvordan lage ny mappe i Word?
Nyttige lenker