Hjem > H > Hvordan Få Opp Overskrifter I Word?

Hvordan få opp overskrifter i Word?

Legge til en overskrift

  1. Merk teksten du vil bruke som en overskrift.
  2. Velg Hjem-fanen, og beveg pekeren over forskjellige overskrifter i Stilgalleri. Legg merke til hvordan teksten endres når du holder pekeren over en stil, slik at du ser hvordan den vil se ut i dokumentet. Klikk overskriftsstilen du vil bruke.

Les mer

Dessuten, hvordan formatere innholdsfortegnelse?

Formatere teksten

Klikk på REFERANSER > Innholdsfortegnelse > Egendefinert innholdsfortegnelse. Klikk på Endre i dialogboksen Innholdsfortegnelse. Hvis Endre-knappen er nedtonet, endrer du Formater til Fra mal. Klikk nivået du vil endre, i Stiler-listen, og klikk deretter Endre.
Hvordan ta bort en tom side i Word? Slette en side i Word

  1. Klikk eller trykk hvor som helst på siden du vil slette, og trykk CTRL+G.
  2. Skriv inn \page i boksen Skriv inn sidetall.
  3. Trykk ENTER på tastaturet, og velg deretter Lukk.
  4. Kontroller at en side med innhold er valgt, og trykk på Delete på tastaturet.

Tilsvarende, hvordan lage din egen forside i word?

Sette inn en forside

  1. Klikk Forside på Sett inn-fanen.
  2. Klikk et forsideoppsett fra galleriet med alternativer. Når du har satt inn en forside, kan du bytte ut eksempelteksten med din egen tekst ved å klikke et område av forsiden, for eksempel tittelen, og skrive inn teksten.
Hva er bokmerke i Word? Et bokmerke i Word fungerer som et bokmerke du kan plassere i en bok. Det markerer et sted du vil finne på nytt på en enkel måte. Du kan skrive inn så mange bokmerker du vil i dokumentet eller Outlook-meldingen, og du kan gi hvert enkelt et unikt navn slik at de er enkle å identifisere.

Hvordan lage koblinger i Excel?

I regnearket velger du cellen der du vil opprette en kobling. Velg Kobling på Sett inn-fanen. Du kan også høyreklikke cellen og deretter velge Kobling... på hurtigmenyen, eller du kan trykke CTRL+K. Så, hva betyr hyperkoblinger? Ord, setning eller bilde som man kan klikke på for å gå fra én webside til en annen, eller til en annen ressurs på Internett.

Dessuten, hvordan starter lenker til onedrive?

Bare høyreklikk på filen eller mappen i OneDrive-mappen på datamaskinen, og velg Del en OneDrive kobling. Dette kopierer en kobling til utklippstavlen som du kan lime inn der du vil sende den. I forhold til dette, hvordan fjerne hyperkobling i word mac? Fjerne en hyperkobling

  1. Merk teksten eller objektet som representerer hyperkoblingen du vil fjerne.
  2. Klikk Tekst under Sett inn på Hjem-fanen, klikk deretter Hyperkobling og Fjern kobling.

Angående dette, hvordan legge inn vedlegg i oppgave?

Hvis du vil legge ved en fil eller kobling, velger du oppgaven for å hente frem detaljene, klikker Legg til vedleggog velger deretter fil, koblingeller SharePoint. Fil: Last opp et dokument eller en fil fra den lokale data maskinen.

By Donelson Springsteen

Hvordan lage ny mappe i Word? :: Hvordan lage innholdsfortegnelse i Word med link?
Nyttige lenker